Πολιτική

Άδωνις Γεωργιάδης: Το tweet για τον αρνητή Βαλεντάιν

Άδωνις Γεωργιάδης: Το tweet για τον αρνητή Βαλεντάιν
Άδωνις Γεωργιάδης: O υπουργός Ανάπτυξης και επενδύσεων έκανε ένα tweet για τον αρνητή κορωνοϊού Βαλεντάϊν, ο οποίος νόσησε από τον ιό.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης έκανε μία ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Twitter σχετικά με τον αρνητή του κορωνοϊού, Φιλ Βαλεντάιν. Ο Φιλ Βάλενταϊν ήταν ένας άνθρωπος που μιλούσε κατά του μαζικού εμβολιασμού και τώρα που νόσησε, η οικογένειά του, κάνει έκκληση σε όλους να ξεχάσουν τι έλεγε και να εμβολιαστούν.

Πιο συγκεκριμένα, ο Υπουργός Ανάπτυξης κ. Άδωνις Γεωργιάδης προχώρησε σε μια ανάρτηση στο Twitter θέλοντας να σχολιάσει το γεγονός ότι ο Φιλ Βαλεντάιν ένας πολύ γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός, νόσησε από κορονοϊό και νοσηλεύεται σε ΜΕΘ, ενώ όλο το προηγούμενο διάστημα εξέφραζε την αρνητική του στάση για τον μαζικό εμβολιασμό.

Η ανάρτηση

Ο υπουργός Ανάπτυξης έγραψε στο Twitter: “Ένας από τους πιο γνωστούς ραδιοφωνικούς παραγωγούς στις ΗΠΑ, ο κ. Βαλεντάϊν, μιλούσε κατά του μαζικού εμβολιασμού κλπ εδώ και πέντε μέρες νοσηλεύεται σε ΜΕΘ με Covid-19 και η οικογένεια του κάνει έκκληση σε όλους να ξεχάσουν τί έλεγε και να εμβολιαστούν!”.

Άδωνις Γεωργιάδης: Η ανακοίνωση ότι βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό

«Αν και χθες το πρωί όταν βγήκα στην τηλεόραση του ΑΝΤ1, έκανα βάσει του εκεί πρωτοκόλλου, rapid test και ήμουν αρνητικός, ξαφνικά το βράδυ ανέβασα πυρετό. Έκανα αμέσως pcr και τα αποτελέσματα που μου ήρθαν τα ξημερώματα με βγάζουν θετικό στον κορωνοϊό. Άδωνις Γεωργιάδης

Είμαι σχεδόν 49 ετών και ο μόνος λόγος που ξέρω ότι θα το περάσω ήπια είναι το γεγονός ότι είμαι πλήρως εμβολιασμένος. Καλώ όλους τους συνομηλίκους ειδικά να τους μεγαλύτερους από μένα να εμβολιαστούν το δυνατόν συντομότερα. Είναι αδύνατον να προβλέψεις που και πως θα το κολλήσεις και είναι κρίμα αυτονοήτως μπαίνω σε καραντίνα έως ότου μου περάσει, είμαι όμως καλά και θα εξακολουθήσω να εργάζομαι κανονικά μέσω Διαδικτύου. Όσοι έχω συναντήσει χθες είναι εμβολιασμένοι ευτυχώς και βάσει πρωτοκόλλου δεν μπαίνουν σε καραντίνα, όποτε το γραφείο μου λειτουργεί κανονικά».

Άδωνις Γεωργιάδης: Η νέα ανάρτησή του

Όπως αναφέρει ο υπουργός Ανάπτυξης είναι η πρώτη φορά που κόλλησε. Η παρανόηση έγινε επειδή παλιότερα είχε μπει σε 7 μέρες καραντίνα όταν είχε έρθει σε επαφή με κρούσμα.

«Για να μην υπάρχει παρεξήγηση είναι η πρώτη φορά που κολλάω τον κορωνοϊό. Ίσως κάποιοι μπερδεύονται με το ότι είχα μπει 7 μέρες καραντίνα όταν είχα έρθει σε επαφή με κρούσμα πέρυσι το Νοέμβριο. Ήμουν όμως αρνητικός».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments