Θέσεις Εργασίας

ΑΣΕΠ: 32 νέες θέσεις στο δήμο Παλλήνης

ΑΣΕΠ: 32 νέες θέσεις στο δήμο Παλλήνης
ΑΣΕΠ: Με 32 νέους υπαλλήλους ενισχύεται ο δήμος Παλλήνης και το νέο προσωπικό θα υπογράψει 8μηνη σύμβαση εργασίας για την κάλυψη εποχικών και παροδικών αναγκών.

Με 32 νέους υπαλλήλους ενισχύεται ο δήμος Παλλήνης και το νέο προσωπικό θα υπογράψει 8μηνη σύμβαση εργασίας για την κάλυψη εποχικών και παροδικών αναγκών.

Ποιες ειδικότητες ζητούνται

  • ΔΕ Χειριστών Μηχανημάτων Έργου (2 θέσεις)
  • ΔΕ Οδηγών με άδεια οδήγησης Γ΄ κατηγορίας και ψηφιακό ταχογράφο (8 θέσεις)
  • ΥΕ Εργατών Καθαριότητας (18 άτομα)
  • ΥΕ Εργατών Ύδρευσης (2 άτομα)
  • ΔΕ Τεχνίτες Υδραυλικοί (2 άτομα)

Οι αιτήσεις υποβάλλονται έως 12 Αυγούστου 2021.

Απαραίτητα δικαιολογητικά

Οι υποψήφιοι για την απόδειξη των ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΟΝΤΩΝ (βλ. ΠΙΝΑΚΑ Β), των λοιπών ιδιοτήτων τους και της εμπειρίας τους οφείλουν να υποβάλουν είτε ηλεκτρονικά είτε ταχυδρομικά όλα τα απαιτούμενα από την παρούσα ανακοίνωση και το «Παράρτημα ανακοινώσεων Συμβάσεων εργασίας Ορισμένου Χρόνου (ΣΟΧ)» δικαιολογητικά, σύμφωνα με τα οριζόμενα στην ενότητα «ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΗ ΤΙΤΛΩΝ, ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣΕΩΝ» του Κεφαλαίου Ι του ανωτέρω Παραρτήματος.

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ 2 ΔΕ/ΥΕ και να την υποβάλουν, μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά είτε ηλεκτρονικά ([email protected]) είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Δήμος Παλλήνης, Ιθάκης 12, Τ.Κ. 15344, Γέρακας.

Δείτε την προκήρυξη ΕΔΩ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments