Lifestyle

Stan για Βαρυμπόμπη: Εύχομαι να μην καεί το σπίτι μου

Stan για Βαρυμπόμπη: Εύχομαι να μην καεί το σπίτι μου
Stan για Βαρυμπόμπη: Συγκλονισμένος δηλώνει ο δημοφιλής τραγουδιστής Stan από την φωτιά στη Βαρυμπόμπη. Διαβάστε παρακάτω τι αναφέρει σε ανάρτησή του στο Twitter.

Συγκλονισμένος είναι ο Stan από την καταστροφική φωτιά στη Βαρυμπόμπη που εξακολουθεί να μαίνεται από χθες το απόγευμα.

Πιο συγκεκριμένα, ο δημοφιλής τραγουδιστής πραγματοποίησε μία σχετική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter. Στην εν λόγω ανάρτηση, ο Stan εκφράζει την ανησυχία του για την εξέλιξη της πυρκαγιάς, γνωστοποιώντας μάλιστα και το γεγονός πως στην συγκεκριμένη περιοχή βρίσκεται το σπίτι του, το οποίο ευχήθηκε να μην καεί.

«Εύχομαι να πάνε όλα καλά και να μην καεί και το σπίτι μου. #Βαρυμπόμπη», έγραψε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση του Stan

Stan: Λίγα λόγια για τον ίδιο

Ο Στράτος Αντιπαριώτης, γνωστός με το καλλιτεχνικό του ψευδώνυμο STAN Αντιπαριώτης (γεν. 1 Αυγούστου 1987) είναι Έλληνας τραγουδιστής, συνθέτης και στιχουργός. Έχει καταγωγή από την Πάρο. Εκεί έκανε τα πρώτα του όνειρα για τη μουσική που τόσο αγαπά και κατάφερε να ξεχωρίσει με το στυλ του από τα εφηβικά του κιόλας χρόνια.

Το όνομά του συγκαταλέγεται στη λίστα των νεώτερων Ελλήνων δημιουργών και καλλιτεχνών με τα μεγαλύτερα fan clubs, την πιο έντονη δραστηριότητα στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης, με πολλά εκατομμύρια προβολές στα τραγούδια του στο YouTube και σε σημαντικές θέσεις στα ραδιοφωνικά charts.

Το 2016 υπογράφει συμβόλαιο με την Panik Records και ταυτόχρονα ιδρύει τη δική του δισκογραφική εταιρεία ICON MUSIC Records μέσα από την οποία, με τη βοήθεια της ομάδας του, αναδεικνύει νέους ταλαντούχους καλλιτέχνες. Stan

Δισκογραφία

Η ενασχόλησή του επίσημα πια με το τραγούδι ξεκινά το 2009 ως δημιουργός και το 2011 ως τραγουδιστής. Ο STAN Αντιπαριώτης έχει στο ενεργητικό του δύο πλατινένιους δίσκους “11:11” (2016) και “Να μ’ερωτευτείς” (2013) κι έναν χρυσό, τον ομώνυμο δίσκο του “STAN” (2012). Το 2014 κυκλοφορεί ένα “Best of +2” άλμπουμ με τις μεγαλύτερες του επιτυχίες του. Το 2021 κυκλοφορεί ψηφιακά τον 4ο κατά σειρά δίσκο του με τίτλο “Παιδί Του Χειμώνα”, που περιλαμβάνει 11 μεγάγες επιτυχίες που έχουν αγαπηθεί από το κοινό και ξεχωρίσει στις ραδιοφωνικές συχνότητες.

Από τα τραγούδια που γράφει και τραγουδά ο ίδιος, ξεχωρίζουν και γίνονται hit singles τα: “Και Ζηλεύω Που Σ’Έχει”, “Όταν Αγαπάς”, “Με Στεναχωρεί”, “Παράξενο Παιδί”, “Δε Σου Ανήκω”, “Τώρα Λείπω”, “Τετράγωνα”, “Δε Με Ξέρεις”, “Δεν Φταις Εσύ”.

Albums

  • Stan (Ιούνιος 2012) (Χρυσός) Να με ερωτευτείς (Δεκέμβριος 2013) (Πλατινένιος) Stan Best of +2 (Δεκέμβριος 2014) 11:11 (Δεκέμβριος 2016) (Πλατινένιος) Παιδί Του Χειμώνα (Ιανουάριος 2021)

Συνεργασίες

Ο STAN Αντιπαριώτης έχει υπογράψει τους στίχους και τη μουσική πολλών επιτυχιών που έχουν επιλέξει να τραγουδήσουν γνωστοί καλλιτέχνες. Μεταξύ αυτών οι: Μέλισσες (“Μισή Καρδιά”), Πέγκυ Ζήνα (“Μόνη Καρδιά”, “Μη Μ’Ακουμπάς”, “Δεν Δικαιολογείται”), Πάνος Κιάμος (“Πάνω Στο Τζάμι”), Αμαρυλλίς (“Γύρισα Σελίδα”, “Καμιά Δε Θα ‘Ναι Σαν Εμένα”, “Αυτό Να Μείνει Μεταξύ Μας”), Στέλιος Λεγάκης (“Σου Ξεδιπλώνω Την Ψυχή Μου”, “Αμέτρητες φορές”), Δημήτρης Καραδήμος (“Παίρνω Την Ευθύνη”), REC (“Μπες”), Πέτρος Ιακωβίδης (“Ο Έρωτάς Μου Γίνε”, “Κοριτσάκι Μου”, “Κάτσε Καλά”, “Ακροβάτης”, “Βάλε”, “Αγκαλιά”), Τάνια Καρρά (“Γι’ Αυτό Σταμάτησέ Με”, “Ανοιχτή Πληγή”), Βο & Χριστίνα Σάλτη (“Τι Άλλο Θέλεις”), Bo (“Θα ‘Θελα”, “Τίποτα να μην αλλάξει”), Ζαφείρης Μελάς (“Όνειρο Αν Είσαι”), Vegas (“Γιατί”, “Φιλί”), Nicko (“Last Summer”), Dimension-X & Claydee Lupa (“Call Me”), Σάκης Ρουβάς (“To Άλλο Σου Μισό, “Τώρα”), Κατερίνα Στικούδη (“6 Εκατομμύρια“,“Το Ξέραμε Και Οι Δυο”), Μαλού (“Μαζί μου Μείνε”) ,Χρήστος Μενιδιάτης (‘’Δικαιολογίες’’)κα..

Η απήχηση των τραγουδιών του ξεπερνά τα όρια της Ελλάδας αφού πολλοί δημοφιλείς καλλιτέχνες από τη Σερβία, τη Βουλγαρία και την Τουρκία έχουν πραγματοποιήσει διασκευές τα δικά του κομμάτια.

Το 2016 έκανε το δεύτερο του ντουέτο με ξένο καλλιτέχνη, ερμηνεύοντας με τη γνωστή σταρ της Βουλγαρίας, Maria, την επιτυχία του “Με Στεναχωρεί” – “Stradam” στην ελληνική και βουλγαρική γλώσσα. Ενώ το 2020, προσκεκλημένος σε εκδήλωση για τα 20 χρόνια στη δισκογραφία της Maria, ερμήνευσαν ξανά μαζί το ντουέτο τους επί σκηνής, συνεχίζοντας να γνωρίζει μεγάλη επιτυχία.

Ακόμη, συνεργάστηκε με καταξιωμένους Αμερικάνους παραγωγούς όπως οι Gorilla TEK και Myquan Jackson.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments