Οικονομία

Αναστολές Αυγούστου: Παράταση στην προθεσμία υποβολής δηλώσεων

Αναστολές Αυγούστου: Παράταση στην προθεσμία υποβολής δηλώσεων
Αναστολές Αυγούστου: Παράταση δόθηκε από το υπουργείο Εργασίας στην υποβολή δηλώσεων για τις αναστολές Αυγούστου.

Παράταση δόθηκε από το υπουργείο Εργασίας στην υποβολή δηλώσεων για τις αναστολές Αυγούστου.

Μέχρι πότε η προθεσμία

Παρατείνεται η προθεσμία υποβολής δηλώσεων αναστολής των συμβάσεων εργασίας εργαζομένων. Για το χρονικό διάστημα από 1 έως και 6 Αυγούστου 2021 θα μπορούν να υποβάλλονται δηλώσεις αναστολής συμβάσεων εργασίας που αφορούν είτε όλο τον Αύγουστο, είτε μέρος αυτού.

Σε κάθε περίπτωση κατά το ανωτέρω διάστημα δηλώνονται οι αναστολές που αφορούν το διάστημα από 1 έως και 6 Αυγούστου 2021. Από 7 Αυγούστου 2021 οι επιχειρήσεις – εργοδότες θα μπορούν να προαναγγέλλουν αναστολές συμβάσεων  εργασίας εργαζομένων.

Εντάχθηκαν και νέοι ΚΑΔ

Για τον μήνα Αύγουστο 2021, οι επιχειρήσεις – εργοδότες οι οποίες έχουν ΚΑΔ77.39.19.03 και 79.90.32, θέτουν σε αναστολή τις συμβάσεις εργασίας των εργαζομένων τους οι οποίοι είχαν προσληφθεί έως και την 31η .3.2021. Για τις επιχειρήσεις αυτές δεν ισχύουν τα κριτήρια επιλεξιμότητας.

Δηλαδή:

  • Υπηρεσίες ενοικίασης εξοπλισμού εκθέσεων
  • Υπηρεσίες κρατήσεων για συνεδριακά κέντρα και εκθεσιακούς χώρους.

Για τις ανωτέρω επιχειρήσεις το Π.Σ. «ΕΡΓΑΝΗ» θα είναι διαθέσιμο για υποβολή δηλώσεων αναστολής των συμβάσεων εργασίας εργαζομένων για τον μήνα Αύγουστο από σήμερα 2 Αυγούστου 2021.

Ειδικότερα, για το χρονικό διάστημα από 2 έως και 4 Αυγούστου 2021 υποβάλλονται δηλώσεις αναστολής συμβάσεων εργασίας που μπορούν να αφορούν είτε όλο τον Αύγουστο, είτε μέρος αυτού. Σε κάθε περίπτωση κατά το ανωτέρω διάστημα δηλώνονται οι αναστολές που αφορούν το διάστημα από 1 έως και 4 Αυγούστου 2021.

Από 5 Αυγούστου 2021 οι επιχειρήσεις – εργοδότες να μπορούν να προαναγγέλλουν αναστολές συμβάσεων εργασίας εργαζομένων.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments