Ελλάδα

Φωτιές Αττικής: Εκκενώνονται Άγιος Στέφανος, Καπανδρίτι και Πολυδένδρι

Φωτιές Αττικής: Εκκενώνονται Άγιος Στέφανος, Καπανδρίτι και Πολυδένδρι
Φωτιές Αττικής: Προς εκκένωση οδηγούνται μετά από σχετική εντολή ο Άγιος Στέφανος, το Καπανδρίτι και το Πολυδένδρι.

Οι φωτιές της Αττικής προχωρούν και ήδη πρόκειται να εκκενωθούν ο Άγιος Στέφανος, το Καπανδρίτι και το Πολυδένδρι. Νωρίτερα  ο Πρωθυπουργός απηύθυνε έκτακτο διάγγελμα προς τον ελληνικό λαό, ενώ ο Νίκος Χαρδαλιάς πραγματοποίησε έκτακτη ενημέρωση για τα πύρινα μέτωπα.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργο Πατούλη, ο οποίος μίλησε στο MEGA, επεσήμανε ότι υπεγράφη η εντολή να σταλεί μήνυμα μέσω του 112 για άμεση εκκένωση σε Καπανδρίτι, Πολυδένδρι και Άγιο Στέφανο.

Η ειδοποίηση

Λίγο μετά τις 11 το βράδυ εστάλη σχετική επείγουσα ειδοποίηση σε όσους βρίσκονται σε Πολυδένδρι, Καπανδρίτι, Ταξιάρχες, Αγ. Γεώργιο ή Πουρίθι να κλείσουν όλες τις καμινάδες, παράθυρα, πόρτες ώστε να μην διειδύσουν οι καύτρες στο εσωτερικό των σπιτιών.

Τι ανέφερε ο Περιφερειάρχης Αττικής

«Η φωτιά πέρασε από τις Αφίδνες απέναντι στο Καπανδρίτι. Προληπτικά για να είμαστε έτοιμοι, θα εκκενωθούν Καπανδρίτι, Πολυδένδρι και Άγιος Στέφανος για να είμαστε έτοιμοι να μην έχουμε προβλήματα». Ο κ. Πατούλης τόνισε ότι το 112 θα στείλει τα μηνύματα σε αυτές τις περιοχές εντός ολίγου, υπογραμμίζοντας ότι δίνεται τεράστια μάχη από την Πυροσβεστική.

«Προέχουν οι ανθρώπινες ζωές, δίνουμε μια μεγάλη μάχη», κατέληξε ο κ. Πατούλης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments