Ελλάδα

Ξάνθη: Αγνοείται 21χρονος στον ποταμό Νέστο

Ξάνθη: Αγνοείται 21χρονος στον ποταμό Νέστο
Ξάνθη: Αγνοείται 21χρονος από το μεσημέρι της Τετάρτης. Βούτηξε στα ορμητικά νερά του Νέστου με τις έρευνες να είναι σε εξέλιξη.

Αγνοείται 21 χρονος στην Ξάνθη από το απόγευμα της Τετάρτης, πήγε με 3 φίλους του να κολυμπήσει στον ποταμό Νέστο, στο ύψος της Γαλάνη.

Ο 21χρονος από τη Χρυσούπολη Καβάλας εξαφανίστηκε όταν βούτηξε στα ορμητικά νερά του ποταμού Νέστου και έκτοτε αγνοείται. Οι 2 νεαροί της παρέας σταμάτησαν στην ταβέρνα που υπάρχει κοντά στο σημείο, ενώ ο 21χρονος με τον άλλο φίλο τους πήγαν για βουτιές. Ξάνθη nestos

Ξάνθη: Πως έγινε το συμβάν

Ο 21χρονος βούτηξε από ένα δέντρο που υπάρχει στο σημείο και έπεσε στο ποτάμι, χωρίς όμως να ξαναβγεί στην επιφάνεια με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός. Η παρέα του άρχισε να τον ψάχνει χωρίς αποτέλεσμα. Η ώρα όμως περνούσε και ο 21χρονος δεν είχε ακόμα επιστρέψει στο σπίτι, με συνέπεια οι γονείς του να ανησυχήσουν και να ενημερώσουν τις αρχές.

Αμέσως, από την Πυροσβεστική στήθηκε επιχείρηση για τον εντοπισμό του νεαρού αγνοουμένου, ενώ από το πρωί της Πέμπτης στις έρευνες συμμετέχουν και αυτοδύτες της 2ης ΕΜΑΚ, οι οποίοι ψάχνουν στην κοίτη του ποταμού. Σύμφωνα με το xanthinea.gr ο 21χρονος κατάγεται από το Όλβιο Ξάνθης και το τελευταίο καιρό ζούσε στην Καβάλα.

Ξάνθη: Η επόμενη ημέρα

Σήμερα, Πέμπτη, οι έρευνες συνεχίζονται από νωρίς το πρωί και όλοι καταβάλουν κάθε προσπάθεια για τον εντοπισμό του νεαρού, παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν, καθώς το ποτάμι στο σημείο είναι βαθύ και τα νερά ορμητικά.

Μάλιστα τις τελευταίες μέρες, σύμφωνα με πληροφορίες, το υδροηλεκτρικό εργοστάσιο που βρίσκεται στην περιοχή, απελευθερώνει μεγάλες ποσότητες νερού από το φράγμα, με αποτέλεσμα η στάθμη του ποταμού να είναι υψηλή. Ξάνθη

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments