Ελλάδα

Φωτιά στην Αρκαδία: Νέες διακοπές κυκλοφορίας στην Κορίνθου–Τρίπολης–Καλαμάτας

Φωτιά στην Αρκαδία: Νέες διακοπές κυκλοφορίας στην Κορίνθου–Τρίπολης–Καλαμάτας
Φωτιά στην Αρκαδία: Η τροχαία έδωσε εντολή για διακοπή κυκλοφορίας στην εθνική οδό Κορίνθου - Τρίπολης - Καλαμάτας.

Μάχη με τις φλόγες δίνουν σε Μεσσηνία και στην Αρκαδία οι πυροσβέστες. Ακόμη, μετά την διακοπή κυκλοφορίας που είχε επιβληθεί νωρίτερα, η τροχαία θέτει νέα απαγόρευση κυκλοφορίας που εκτείνεται και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Πιο συγκεκριμένα, νέες απαγορεύσεις κυκλοφορίας οχημάτων ισχύουν στον αυτοκινητόδρομο Κορίνθου – Τρίπολης – Καλαμάτας και στην παλαιά εθνική οδό Τρίπολης – Καλαμάτας, λόγω δυσμενών συνθηκών ορατότητας, εξαιτίας της φωτιάς στην περιοχή Χράνοι, Αρκαδίας.

Οι νέες διακοπές κυκλοφορίας

Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, οι διακοπές της κυκλοφορίας έχουν τεθεί σε ισχύ στα παρακάτω σημεία:

– Στον αυτοκινητόδρομο Κορίνθου – Τρίπολης – Καλαμάτας, μεταξύ των χιλιομετρικών θέσεων 172,7 (σταθμός διοδίων Μάναρη) και 210,6 (ανισόπεδος κόμβος Τσακώνας)

– Στην παλαιά εθνική οδό Τρίπολης – Καλαμάτας, μεταξύ των χιλιομετρικών θέσεων 37,5 (στο ύψος της τοπικής κοινότητας Λεονταρίου Αρκαδίας) και 59 (στο ύψος του κόμβου Τσακώνας).

Παραμένουν κλειστά τα παρακάτω σημεία

Όσον αφορά στις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, σύμφωνα με την αστυνομία, όση ώρα θα παραμένει κλειστό τμήμα του αυτοκινητόδρομου η κυκλοφορία των οχημάτων θα εκτρέπεται στην παλαιά εθνική οδό Τρίπολης-Καλαμάτας, στα εξής σημεία:

Στο 199ο χιλιόμετρο του αυτοκινητόδρομου Κόρινθος-Τρίπολη-Καλαμάτα (κόμβος Παραδείσια) για τα οχήματα που κινούνται με κατεύθυνση προς Καλαμάτα. Στην παλαιά εθνική οδό Καλαμάτας-Τρίπολης, στο ύψος της κοινότητας Αλλαγή Μεσσηνίας, πριν από την είσοδο στον αυτοκινητόδρομο, για τα οχήματα που κινούνται με κατεύθυνση προς Αθήνα.

Επιπλέον, σύμφωνα με την αστυνομία, στις προαναφερόμενες χιλιομετρικές θέσεις, όπως και στην παλαιά εθνική οδό Τρίπολης-Καλαμάτας, θα ισχύσει απαγόρευση κυκλοφορίας και θα ακινητοποιούνται όλα τα φορτηγά αυτοκίνητα και βαρέα οχήματα, ωφέλιμου φορτίου άνω των 1,5 τόνου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments