Lifestyle

Ελπίδα Ιακωβίδου: Η παρουσιάστρια από την Κύπρο εντυπωσιάζει με τις αναλογίες της

Ελπίδα Ιακωβίδου: Η παρουσιάστρια από την Κύπρο εντυπωσιάζει με τις αναλογίες της
Ελπίδα Ιακωβίδου: Είναι η παρουσιάστρια της πρωινής εκπομπή του ΡΙΚ.

Η Ελπίδα Ιακωβίδου είναι η παρουσιάστρια της πρωινής εκπομπή του ΡΙΚ στην Κύπρο.

Ελπίδα Ιακωβίδου: Οι εντυπωσιακές φωτογραφίες από την Ύδρα

Αυτή την περίοδο άφησε το όμορφο νησί της Αφροδίτης και ήρθε στην Ελλάδα για τις διακοπές της. Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια της εκπομπής «Όμορφη μέρα κάθε μέρα» ξεκίνησε από την Αθήνα για να συναντήσει φιλικά της πρόσωπα, ενώ στη συνέχεια πήγε στην Ύδρα. Εκεί απολαμβάνει τις ομορφιές του νησιού και τη θάλασσα ενώ εντυπωσιάζει με το κόκκινο μαγιώ και τις αναλογίες. Ελπίδα Ιακωβίδου Ελπίδα Ιακωβίδου

Ελπίδα Ιακωβίδου: Λίγα λόγια για αυτή

Τα τελευταία 13 χρόνια η Ελπίδα Ιακωβίδου είναι κομμάτι του ΡΙΚ, πίσω και μπροστά από τις κάμερες, ενώ τα τελευταία χρόνια είναι η παρουσιάστρια της εκπομπής «Όμορφη Μέρα Κάθε Μέρα».

Η παρουσιάστρια είχε αποκαλύψει τι δουλειές έκανε στο παρελθόν, με την ίδια να αναφέρει ότι δουλεύει από τα 14 της. «Ήθελα από πολύ μικρή να βοηθήσω οικονομικά την οικογένειά μου. Άρχισα να δουλεύω από τα 14 μου είτε ως υπάλληλος σε καταστήματα είτε ως πωλήτρια και αργότερα σε νυχτερινά κέντρα», δήλωσε.

Η παρουσιάστρια αποκάλυψε πώς ήρθε στη ζωή της το ΡΙΚ, μετά από δύο πτυχία. «Σπούδασα Πολιτικές Επιστήμες και Δημόσια Διοίκηση στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και έχω και ένα δεύτερο πτυχίο στις Διεθνείς Σχέσεις. Η επαφή με την τηλεόραση ήρθε τυχαία όταν συνάντησα κάποιον σε ένα νυχτερινό κέντρο και με ρώτησε αν θέλω να ασχοληθώ με την παρουσίαση. Έγινε μια συνάντηση μετέπειτα με έναν σκηνοθέτη από το ΡΙΚ κι από εκεί ξεκίνησαν όλα», ανέφερε η παρουσιάστρια της πρωινής εκπομπής του κρατικού καναλιού.

Γεννήθηκε στις 25 Σεπτεμβρίου 1980 στη Λευκωσία. Σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες και Δημόσια Διοίκηση στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών και έχει και πτυχίο στις Διεθνείς Σχέσεις. Αρχικά εργάστηκε στο ΡΙΚ σε διαφορετικό πόστο ώσπου προέκυψε η πρόταση του ΡΙΚ για να αναλάβει καθήκοντα παρουσιάστριας έτσι και πρωτοξεκίνησε στο γυαλί με μια εβδομαδιαία ενημερωτική εμπομπή με τίτλο “Ύπαιθρος”.

Έκτοτε ακολούθησαν πολλές εκπομπές στο ΡΙΚ, ενημερωτικές και ψυχαγωγικές. Υπήρξε ακόμη ραδιοφωνικός παραγωγός στο Sfera fm ενώ έχει πρωταγωνιστήσει και σε ένα videoclip του Γιώργου Τσαλίκη. Έχει παρουσιάσει εκπομπές με διάφορα concept όπως το “Με οδηγό την Ελπίδα” μια διασκευή του The Late Late Show with James Corden αλλά εκεί που πραγματικά απέδειξε την αξία της είναι στην πρωινή ζώνη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments