Ελλάδα

Σακελλαροπούλου: Στο ΚΑΤ για τους τραυματίες

Σακελλαροπούλου: Στο ΚΑΤ για τους τραυματίες
Σακελλαροπούλου: Στο ΚΑΤ αυτή την ώρα η πρόεδρος της Δημοκρατίας προκειμένου να επισκεφτεί τους τέσσερις τραυματίες δασοπυροσβέστες που νοσηλεύονται στο νοσοκομείο.

Η Κατερίνα Σακελλαροπούλου πρόεδρος της Δημοκρατίας  μεταβαίνει αυτή την ώρα η πρόεδρος της Δημοκρατίας προκειμένου να επισκεφτεί τους τέσσερις τραυματίες δασοπυροσβέστες που νοσηλεύονται στο νοσοκομείο.

Οι δύο τραυματίες είναι σοβαρά και διασωληνώθηκαν στη ΜΕΘ καθώς οι πληροφορίες ανέφεραν ότι έχουν εισπνευστικά εγκαύματα. Όλοι ήταν τραυματίες από τις πυρκαγιές της Αττικής. Χθες, η Κατερίνα Σακελλαροπούλου είχε επισκεφθεί το κέντρο επιχειρήσεων της Πυροσβεστικής στο Χαλάνδρι.

Σακελλαροπούλου – Φωτιά στην Αττική: Στη ΜΕΘ διασωληνωμένοι βρίσκονται δύο εθελοντές πυροσβέστες 

Στη ΜΕΘ του νοσοκομείου ΚΑΤ, σε σοβαρή κατάσταση, βρίσκονται διασωληνωμένοι δυο εθελοντές πυροσβέστες που τραυματίστηκαν στις πυρκαγιές.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες οι δύο εθελοντές πυροσβέστες έχουν εισπνευστικά εγκαύματα. Συνολικά, στο νοσοκομείο είχαν διακομιστεί πέντε εγκαυματίες. Για τους δύο κρίθηκε απαραίτητη η διασωλήνωση και η μεταφορά τους στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, άλλοι δύο φέρουν ελαφρά εγκαύματα, ενώ ένας πήρε εξιτήριο. Όλοι τους εθελοντές πυροσβέστες.

Σακελλαροπούλου:  Eυαίσθητη σε περιβαλλοντικά θέματα

sakelaropoulou

Ιδιαίτερα ευαίσθητη σε περιβαλλοντικά θέματα, ως σύμβουλος Επικρατείας ήταν εισηγήτρια σε πολλές μεγάλες υποθέσεις όπως η εκτροπή του Αχελώου ποταμού στον Θεσσαλικό κάμπο, η διάσωση των προσφυγικών της Λεωφόρου Αλεξάνδρας ως διατηρητέων κ.λπ. Γνωρίζει άριστα αγγλικά και γαλλικά. Έχει συγγράψει άρθρα που αναφέρονται σε ζητήματα συνταγματικού δικαίου και δικαίου του περιβάλλοντος και έχει εισηγηθεί σχετικά θέματα σε επιστημονικά συνέδρια και ημερίδες.

Ενημέρωση  Χαρδαλιά

Έκτακτη ενημέρωση θα πραγματοποιήσει στις 14.00 ο Νίκος Χαρδαλιάς για τις φωτιές.Νωρίτερα, ο Δημήτρης Σταθόπουλος, ως πρόεδρος των πυροσβεστών μίλησε για τις πυρκαγιές, ενώ κατήγγειλε ότι το βράδυ υπήρξαν 50 φάρσες για φωτιά. Ακόμη, στον χάρτη που εκδίδει η Πολιτική Προστασία η Ρόδος βρίσκεται σε ακραίο κίνδυνο, ενώ άλλες 11 περιοχές βρίσκονται σε κατηγορία κινδύνου 4. Ακόμη, ενεργά είναι τα μέτωπα της φωτιάς σε Ανατολική Μάνη και Ηλεία.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments