Διεθνή

Φωτιές στην Ελλάδα: Τι μεταδίδουν τα διεθνή Μέσα

Φωτιές στην Ελλάδα: Τι μεταδίδουν τα διεθνή Μέσα
Φωτιές στην Ελλάδα: «Δεν έχει τέλος η πύρινη ''κόλαση''», γράφει το Reuters.

Οι φωτιές στην Ελλάδα δεν έχουν τελειωμό και τα διεθνή Μέσα μεταδίδουν καθημερινά τις εξελίξεις για τον “πύρινο” εφιάλτη που ζει η χώρα μας. Πρωτοσέλιδα στα μεγαλύτερα ειδησεογραφικά πρακτορεία (Reuters, Guardian,BBC,CNN, Independent) για την κόλαση φωτιάς στη χώρα μας.

 Φωτιές στην Ελλάδα: Δείτε τα δημοσιεύματα

Τα διεθνή Μέσα μεταδίδουν καθημερινά τις εξελίξεις των πυρκαγιών στη χώρα μας με live βίντεο, συγκλονιστικές εικόνες από τις φωτιές και ανταποκρίσεις.

Στον πύρινο εφιάλτη στη χώρα μας – εν μέσω του χειρότερου καύσωνα εδώ και 30 χρόνια –  αναφέρεται το Reuters.«Δεν έχει τέλος η πύρινη ”κόλαση” στην Ελλάδα, καθώς οι  φωτιές  μαίνονταν μέσα στη νύχτα».

Το πρακτορείο σημειώνει ότι η Ελλάδα, όπως και η υπόλοιπη Ευρώπη, αντιμετωπίζει ακραίες καιρικές συνθήκες αυτό το καλοκαίρι.

«Κόκκινες φλόγες φώτιζαν τη νύχτα στα περίχωρα της ελληνικής πρωτεύουσας, κάτοικοι εγκατέλειπαν προάστια, αιτούντες άσυλο εκκενώθηκαν κι οι Αρχές προειδοποίησαν για νέες πυρκαγιές την Παρασκευή, καθώς οι θερμοκρασίες κυμαίνονταν γύρω στους 40 βαθμούς Κελσίου και αναμένονταν ισχυροί άνεμοι», αναφέρει σε άλλο σημείο.

Το δημοσίευμα αναφέρεται, μεταξύ άλλων, στις υπεράνθρωπες προσπάθειες των Αρχών και των πυροσβεστών, προκειμένου να περιορίσουν τις φωτιές. fotia

Φωτιά στην Ελλάδα – Αττική:

Λόγω της αναζωπύρωσης της φωτιάς στην Βαρυμπόμπη παραμένει κλειστή η Εθνική Οδός. Παραμένει κλειστή η Εθνική Οδός Αθηνών Λαμίας λόγω της πυρκαγιάς στην Βαρυμπόμπη. Την Παρασκευή διεκόπη η κυκλοφορία στην Εθνική Οδό από την Αθήνα έως το Κάστρο Βοιωτίας. Την Πέμπτη η Εθνική Οδός είχε κλείσει λόγω της φωτιάς της Βαρυμπόμπης, ενώ μετέπειτα τις βραδινές ώρες η φωτιά πέρασε στο άλλο ρεύμα προς Άγιο Στέφανο.

Πιο συγκεκριμένα, κλειστή παραμένει για την κυκλοφορία οχημάτων και στα δύο ρεύματα η Νέα Εθνική Οδός Αθηνών – Λαμίας, εξαιτίας της πυρκαγιάς που βρίσκεται σε εξέλιξη στην Αττική. Η Νέα Οδός ανακοίνωσε χθες πως με απόφαση της τροχαίας λόγω των πυρκαγιών που εξελίσσονται σε διάφορα σημεία κατά μήκος του αυτοκινητοδρόμου. fotia

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments