Lifestyle

Έλενα Χριστοπούλου: Σε μια τέτοια τραγωδία δείχνετε πώς περνάτε στις διακοπές σας

Έλενα Χριστοπούλου: Σε μια τέτοια τραγωδία δείχνετε πώς περνάτε στις διακοπές σας
Έλενα Χριστοπούλου: Σε μία οργισμένη ανάρτηση προχώρησε η Έλενα Χριστοπούλου.

Η Έλενα Χριστοπούλου ξέσπασε εναντίον όσων συνεχίζουν τις αναρτήσεις στο Ιnstagram με φωτογραφίες από τις διακοπές τους, αδιαφορώντας για την κρισιμότητα της κατάστασης με τις φωτιές, με τις εικόνες από δορυφόρους να προκαλούν σοκ.

Έλενα Χριστοπούλου: Η οργισμένη ανάρτησή της

“Σε μια τέτοια τραγωδία που βιώνει η χώρα, όποιοι άνθρωποι με γνωστό ή άγνωστο επώνυμο, δείχνετε πώς περνάτε στις διακοπές και πόσο cool είσαστε, κρατήστε το για εσάς, για να δούμε αν έχουμε χώρα, δάση, σπίτια, ζωή κτλ κτλ σε 2 ημέρες από τώρα. Κρατήστε καβάντζα την αδιαφορία και μας την ξαναδείχνετε σε λίγες ημέρες από τώρα. Ευχαριστώ πολύ”, έγραψε στο Instagram η Έλενα Χριστοπούλου.

Έλενα Χριστοπούλου: Ποια είναι

Γεννημένη στις 9/11/1975 η Έλενα Χριστοπούλου είναι 44 ετών και ιδού η απόδειξη. Η Έλενα ήταν παντρεμένη για έξι χρόνια με τον hairstylist των διάσημων Πάνο Καλλίτση, όμως αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Η γνωστή booker διαθέτει δικό της πρακτορείο μοντέλων και δεν είναι λίγα τα μοντέλα που έχουν εμπιστευτεί εκείνη για την εξέλιξη της καριέρας τους. Η αγάπη και το πάθος που έχει για την μόδα την οδήγησαν μάλιστα στο να δημιουργήσει τη δική της εταιρεία με ρούχα και κοσμήματα στα οποία κυριαρχεί το vintage στοιχείο και τα οποία προτιμούν να φοράνε πολλές celebrities της χώρας μας.

Έλενα Χριστοπούλου

Όμορφη, δυναμική, στιλάτη, με αμέτρητες γνώσεις γύρω από τη μόδα και τις φωτογραφίσεις, η Έλενα αποτελεί έναν συνδυασμό-φωτιά και σίγουρα μπορεί να επιτελέσει με τον καλύτερο τρόπο και φυσικά όπως μόνο εκείνη γνωρίζει τον ρόλο που της ανατέθηκε. Άλλωστε, η πορεία των μοντέλων που έχει αναλάβει στη μέχρι τώρα πορεία της είναι κάτι παραπάνω από εντυπωσιακή. Δούκισσα Νομικού, Μαριέττα Χρουσαλά, Υβόννη Μπόσνιακ και Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι κάποια από τα κορίτσια που την εμπιστεύθηκαν.

Η Έλενα αγαπάει πολύ και τις φίλες της. Μια από τις κολλητές της φίλες είναι η Κατερίνα Καραβάτου και μάλιστα δεν είναι λίγες οι φορές που η Κατερίνα έχει φορέσει δημιουργίες της φίλης της. Επισφράγιση της φιλίας τους αποτέλεσε το γεγονός πως η Έλενα βάφτισε τον γιο της Κατερίνας Καραβάτου και του Κρατερού Κατσούλη, Αρίωνα Ιωάννη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments