Lifestyle

Καρτ Ποστάλ: H νέα σειρά της ΕΡΤ με άρωμα Κρήτης

Καρτ Ποστάλ: H νέα σειρά της ΕΡΤ με άρωμα Κρήτης
Καρτ Ποστάλ: Η ΕΡΤ πρόκειται με την νέα σεζόν να προβάλλει μία νέα σειρά με έντονο άρωμα Κρήτης, η οποία βασίζεται σε βιβλίο της Βικτώριας Χίσλοπ.

Καρτ Ποστάλ είναι ο τίτλος της νέας σειράς στην ΕΡΤ που βασίζεται σε ομότιτλο βιβλίο της διάσημης Βρετανίδας Βικτώριας Χίσλοπ. Πρωταγωνιστές θα είναι ο Ορφέας Αυγουστίδης και η Ελένη Μπούκλη. Φυσικά συνδετικός κρίκος και κεντρικός ήρωας σε όλα τα επεισόδια και τις ιστορίες είναι ο Ανδρέας Κωνσταντίνου.

Πιο συγκεκριμένα, έχουν ήδη ολοκληρωθεί τα γυρίσματα στο Λονδίνο της νέας σειράς μυθοπλασίας της ΕΡΤ ενώ πρόκειται για μια από τις πιο φιλόδοξες παραγωγές που εντάσσει η δημόσια τηλεόραση στο πρόγραμμά της την επόμενη σεζόν.

Ένα από τα αυτοτελή επεισόδια

“Ο Παπάς και ο Παπαγάλος” είναι ο τίτλος του συγκεκριμένου επεισοδίου, που γυρίζεται στην Κριτσά, ένα παραδοσιακό και γραφικό χωριό χτισμένο στους πρόποδες του βουνού Κάστελλος, κοντά στον Άγιο Νικόλαο. Ο Τζόζεφ (Ανδρέας Κωνσταντίνου), σε μία από τις εξορμήσεις του για τρέξιμο, θα γνωρίσει σ’ ένα μικρό ορεινό χωριό τον παπα-Σταύρο (Ορφέας Αυγουστίδης), ο οποίος είναι αφοσιωμένος στο εκκλησιαστικό του λειτούργημα κι έχει μοναδική συντροφιά έναν φλύαρο παπαγάλο. Ο νεαρός ιερέας ερωτεύεται την Κατερίνα (Ελένη Μπούκλη), την όμορφη και καλοσυνάτη δασκάλα του χωριού. Η καρδιά και η ψυχή του αναστατώνονται για πρώτη φορά, όσο και να προσπαθεί να τις δαμάσει.

Η σειρά «Καρτ Ποστάλ» αποτελείται από 12 αυτοτελή επεισόδια

Ο βραβευμένος σκηνοθέτης της σειράς Γιώργος Παπαβασιλείου ταξίδεψε στη βρετανική πρωτεύουσα για τις ανάγκες των γυρισμάτων, που πραγματοποιήθηκαν σε κεντρικές τοποθεσίες του Λονδίνου, όπως Albert Bridge, Battersea Park, Chelsea και Picadilly Circus, με πρωταγωνιστές τους ηθοποιούς Μάργκαρετ Κλούνι (Victoria, Last Christmas, Here Comes Hell) και Γουίλ Χίσλοπ (Βραβείο Μουσικής Κωμωδίας, Ηνωμένο Βασίλειο), οι οποίοι υποδύονται τους Ellie και Martin.

Τα γυρίσματα της σειράς, που αποτελείται από 12 αυτοτελή επεισόδια, με συγγραφέα τη Βικτόρια Χίσλοπ και σκηνοθέτη τον Γιώργο Παπαβασιλείου, συνεχίστηκαν, μετά το Λονδίνο, στην Κρήτη, στον Άγιο Νικόλαο. Πρωταγωνιστής, και συνδετικός κρίκος, σε όλες τις ιστορίες της σειράς «Καρτ ποστάλ» είναι ο Ανδρέας Κωνσταντίνου (Μικρά Αγγλία, Συννεφιασμένη Κυριακή, Τελευταίο σημείωμα, Ευτυχία κ.ά.), ο οποίος υποδύεται έναν ελληνικής καταγωγής, εσωστρεφή Άγγλο αρχαιολόγο, τον Τζόζεφ, που επιστρέφει στα πατρογονικά εδάφη για να αναλάβει θέση συμβούλου σε μια ανασκαφή.

Μόνο που τα θεμέλια στα οποία ο ίδιος έχει στήσει τη ζωή του, αποδεικνύονται σαθρά. Θα περιπλανηθεί στην Κρήτη θέτοντας μύχιες ερωτήσεις που έχουν τις ρίζες τους στον φόβο της απόρριψης, της απώλειας, του θανάτου. Μέσα από ένα ταξίδι συναισθηματικής μαθητείας, θα συμφιλιωθεί με τον έρωτα που λάθεψε, τις πληγές που κακοφόρμισαν, τον θάνατο που τον σημάδεψε όταν ήταν παιδί. Ο Τζόζεφ σιγά-σιγά θα γίνει και πάλι ο Σήφης των ανέμελων παιδικών του χρόνων.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments