Ελλάδα

Αττική φωτιά: Τραυματίστηκε πυροσβέστης στην Πάρνηθα

Αττική φωτιά: Τραυματίστηκε πυροσβέστης στην Πάρνηθα
Αττική φωτιά: Σοβαρά τραυματισμένος είναι ένας πυροσβέστης, ο οποίος φαίνεται να έχει τραυματιστεί σοβαρά.

Σοβαρά τραυματισμένος είναι πυροσβέστης στην Πάρνηθα στην περιοχή Φλαμπούρι, ο οποίος φέρεται να έπεσε και να τραυματίστηκε σοβαρά. Νωρίτερα η πυροσβεστική είχε ενημερώσει ότι δεν υπάρχει κανένα ενεργό μέτωπο. 

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο πυροσβέστης που επιχειρούσε στην Πάρνηθα ίσως έπεσε και τραυματίστηκε σοβαρά, με την αγωνία να είναι στα ύψη για την κατάσταση της υγείας του. Μητσοτάκης

Στον ρυθμό της επόμενης ημέρας

Οι νέες διακοπές είναι κυρίως επειδή υπάρχει έντονος καπνός κατά διαστήματα και είναι επικίνδυνη η διέλευση από τους πολίτες, αλλά και για να ελέγχονται αποτελεσματικότερα οι περιοχές, σύμφωνα με τις εντολές της Πολιτικής Προστασίας.

Οι αρχές έχουν ήδη αρχίσει να μπαίνουν στον ρυθμό της επόμενης μέρας, για την προστασία των περιουσιών που εγκατέλειψαν οι άνθρωποι στις πυρόπληκτες περιοχές, αλλά και την προστασία των υπολοίπων περιοχών της Αττικής από τυχόν απόπειρες εμπρησμών και κυρίως στα περιαστικά δάση, άλση κλπ.

Συλλήψεις για εμπρησμούς -Συνεχείς περιπολίες

Στο πλαίσιο αυτό, πάνω από 500 αστυνομικοί της ΓΑΔΑ περιπολούν στα παραπάνω σημεία, ενώ τη νύχτα μπήκε ενεργά στις περιπολίες και ο στρατός, για την επιτήρηση των καμένων και τον εντοπισμό αναζωπυρώσεων.

Από πλευράς αστυνομίας η επιτήρηση γίνεται με ένστολες περιπολίες αλλά και με κλιμάκια της Ασφάλειας με συμβατικά αυτοκίνητα και πολιτική περιβολή. Χαρακτηριστικό είναι ότι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος είναι και ο κόσμος που ενημερώνει άμεσα την αστυνομία για κάθε τι ύποπτο.

Εξαιτίας αυτού, έγιναν και οι τελευταίες τρεις συλλήψεις για εμπρησμούς και συγκεκριμένα του 43χρονου στο Κρυονέρι προχτές, του 47χρονου χτες στο άλσος Πετρούπολης, ο οποίος είχε βάλει φωτιά σε 4 κάδους, αλλά και σε ένα θάμνο και έξω από σούπερ μάρκετ της περιοχής και την αλλοδαπή που επιχείρησε να βάλει φωτιά στο Πεδίο του Άρεως επίσης προχθές.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments