Ελλάδα

ΕΥΔΑΠ: Αποκαταστάθηκε πλήρως η υδροδότηση της Βόρειας Αττικής

ΕΥΔΑΠ: Αποκαταστάθηκε πλήρως η υδροδότηση της Βόρειας Αττικής
ΕΥΔΑΠ: Σύμφωνα με νέα ανακοίνωση της εταιρείας ύδρευσης η υδροδότηση έχει αποκατασταθεί πλήρως στην Βόρεια Αττική.

Πλήρης αποκατάσταση για την υδροδότηση στην Βόρεια Αττική, σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της ΕΥΔΑΠ. Τα προβλήματα είχαν δημιουργηθεί λόγω των πυρκαγιών που αναπτύχθηκαν στην Αττική επηρεάζοντας και τις γύρω περιοχές.

Η ανακοίνωση της εταιρείας ύδρευσης

“Η ΕΥΔΑΠ ανακοινώνει ότι από χθες βράδυ έχει επανέλθει πλήρως η υδροδότηση της Βόρειας Αττικής. 

Η ΕΥΔΑΠ ευχαριστεί τους καταναλωτές για την κατανόηση και την ανταπόκρισή τους στις συστάσεις της Εταιρείας για συνετή χρήση νερού. 

Επίσης, η Εταιρεία ευχαριστεί τους ανθρώπους του ΔΕΔΔΗΕ, του Πυροσβεστικού Σώματος, καθώς και τους εργαζόμενους της ΕΥΔΑΠ για την εντατική προσπάθεια που κατέβαλαν και για την αυταπάρνηση με την οποία εργάστηκαν για την πλήρη επαναφορά της υδροδότησης στην Βόρεια Αττική.

Εκτός λειτουργίας είχε τεθεί το αντλιοστάσιο της Χελιδονούς

Όπως έγινε γνωστό η μεγάλη πυρκαγιά της Βαρυμπόμπης, είχε ως αποτέλεσμα να τεθεί εκτός λειτουργίας το αντλιοστάσιο στο ρέμα της Χελιδονούς λόγω διακοπής ηλεκτροδότησης στην περιοχή. Ειδικότερα, μέσω της συγκεκριμένης εγκατάστασης υδροδοτούνται οι περιοχές: Αγία Παρασκευή, Χολαργός, Γέρακας, Παλλήνη, Παιανία, Γλυκά Νερά, Κάτζα, Κορωπί, Κερατέα, Λαυρεωτική, Μαρούσι, Χαλάνδρι και περιοχές του Δήμου Διονύσου.

Τα συνεργεία της ΕΥΔΑΠ από την πρώτη στιγμή κατέβαλλαν τεράστιες προσπάθειες, θέτοντας σε λειτουργία εναλλακτικούς τρόπους υδροδότησης, προκειμένου να συνεχιστεί απρόσκοπτα η τροφοδότηση των παραπάνω περιοχών.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments