Ελλάδα

Κολωνός: Ληστές εισέβαλαν σε φούρνο

Κολωνός: Ληστές εισέβαλαν σε φούρνο
Κολωνός: Ληστές εισέβαλαν σε φούρνο - Πυροβόλησαν και τραυμάτισαν τον ιδιοκτήτη

Ληστεία σημειώθηκε σήμερα  το πρωί σε αρτοποιείο στον Κολωνό. Εισέβαλαν στον φούρνο, πυροβόλησαν και τραυμάτισαν τον ιδιοκτήτη, άρπαξαν την ταμειακή μηχανή και εξαφανίστηκαν. Στο νοσοκομείο Γεννηματάς νοσηλεύεται το θύμα.

Αστυνομικοί μετά από έρευνες προσήγαγαν ένα άτομο το οποίο οδηγήθηκε στα κεντρικά της ΓΑΔΑ και εξετάζεται προκειμένου να διαπιστωθεί αν έχει σχέση με την υπόθεση ενώ ο τραυματίας διεκομίσθη στο νοσοκομείο Γεννηματάς.

Το  χρονικό της ληστείας

Το συμβάν του τρόμου ξεδιπλώθηκε στις 08:30 το πρωί όταν ο δράστης μπούκαρε στο αρτοποιείο επι της οδού Βορείου Ηπείρου 55. Οπλισμένος με πιστόλι ζήτησε απο τον αλλοδαπό ιδιοκτήτη τα χρήματα. Το θύμα πιθανότατα αντέδρασε και τότε ο ληστής σήκωσε το όπλο πίεσε τη σκανδάλη και τον τραυμάτισε αρπάζοντας τη μηχανή.

Οι αστυνομικοί «χτένισαν» την περιοχή και λίγο αργότερα κατάφεραν να εντοπίσουν έναν ύποπτο και να τον προσαγάγουν προκειμένου να δουν αν σχετίζεται με την αιματηρή εισβολή στο αρτοποιείο του Κολωνού.

 Φωτιά στο Κρυονέρι: Την Παρασκευή συνελήφθη ύποπτος για την πρόκληση της πυρκαγιάς, ενώ σήμερα ο ανακριτής του άσκησε ποινική δίωξη.

Η φωτιά στο Κρυονέρι έφτασε να κάψει ακόμα και σπίτια στο διάβα της. Ειδικότερα, ο 43χρονος που συνελήφθη οδηγήθηκε στον ανακριτή, αφού θεωρήθηκε ύποπτος για την πρόκληση της πυρκαγιάς σε δάσος από πρόθεση, ενώ στην κατοχή του βρέθηκαν μεταξύ άλλων και ναρκωτικά.

Πιο συγκεκριμένα, ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για πρόκληση πυρκαγιάς σε δάσος εκ προθέσεως, με εξάπλωση της φωτιάς σε μεγάλη έκταση, από την οποία προέκυψε κίνδυνος για άνθρωπο, τελεσθείσα κατ’ εξακολούθηση, ασκήθηκε στον 43χρονο ο οποίος συνελήφθη χθες για εμπρησμό στο Κρυονέρι. ΚΟΛΩΝΟΣ ΛΗΣΤΕΙΑ

 Δίωξη από τον ανακριτή

Στον 43χρονο, ο οποίος ήδη παραπέμφθηκε σε ανακριτή, ασκήθηκε δίωξη και σε βαθμό πλημμελήματος για κατοχή ναρκωτικών ουσιών και κατοχή βεγγαλικών

Όπως έγινε γνωστό, ο 43χρονος, εντοπίστηκε από εθελοντές της Πολιτικής Προστασίας Κρυονερίου, στη θέση Μαντρί Κρυονερίου να κινείται σε αδιάβατη για τους πολίτες περιοχή, με ένα δίκυκλο, το οποίο δεν έφερε πινακίδα κυκλοφορίας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments