Τεχνολογία

YouTube Premium Lite: Ξεκίνησε από την Ευρώπη η διάθεση

YouTube Premium Lite: Ξεκίνησε από την Ευρώπη η διάθεση
YouTube Premium Lite: Σύμφωνα με ανακοίνωση της μεγαλύτερης πλατφόρμας streaming, η διάθεση της νέας έκδοσης θα ξεκινήσει από την Ευρώπη.

Από την Ευρώπη αναμένεται να ξεκινήσει η διάθεση της έκδοσης YouTube Premium Lite από την Google, η οποία θα αφαιρεί τις διαφημίσεις. Η έκδοση αυτή θα διαφοροποιείται ως προς τις δυνατότητες, αλλά και την τιμή σε σχέση με την έκδοση Premium.

Οι συνδρομές

Μία από τις διαφοροποιήσεις του YouTube Premium Lite σε σχέση με το Premium είναι ότι η μηνιαία συνδρομή θα είναι χαμηλότερη, ενώ δεν θα υπάρχει η δυνατότητα του offline downloading, ενώ θα προσφέρεται χωρίς το YouTube Music. Αρχικά, η δοκιμαστική έκδοση αυτή έχει εντοπιστεί στη Σουηδία, τη Φινλανδία και την Ολλανδία.

Το YouTube Premium Lite θα έχει κόστος 6.99 ευρώ τον μήνα, σε αντίθεση με τα 11.99 ευρώ τον μήνα του πακέτου YouTube Premium. H υπηρεσία εκτιμάται ότι θα γίνει διαθέσιμη και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες με τις τιμές αυτές. Με τη συνδρομή στο YouTube Premium Lite, θα μπορεί κανείς να απολαμβάνει τα βίντεο χωρίς τις διαφημίσεις, μαζί με την έκδοση Kids, σε διάφορες πλατφόρμες.

YouTube: Ξεπέρασε 10 εκατομμύρια λήψεις η εφαρμογή

Η εφαρμογή αναπαραγωγής βίντεο ξεπέρασε τις 10 δισεκατομμύρια λήψεις, περισσότερες από τον αριθμό των ανθρώπων στη Γη. Αριθμός ικανός να προκαλεί ζάλη, ενδεικτικός της επιτυχίας. Να θυμίσουμε ότι YouTube ξεκίνησε το 2005 ως μια σελίδα για ερασιτεχνικά βίντεο και σε 18 μήνες εξαγοράστηκε από την Google. Μιλώντας για αριθμούς και ρεκόρ, άλλη μία μόνο εφαρμογή έχει ξεπεράσει τις 10 δισεκατομμύρια εγκαταστάσεις : το Google Play Store, το οποίο όμως είναι εγκατεστημένο από προεπιλογή σε όλες τις συσκευές Android. svg%3E

Προφανώς, 10 δισεκατομμύρια λήψεις δεν είναι συνώνυμες με τόσους πραγματικούς χρήστες. Πάνω στη Γη είμαστε λιγότεροι από 8 δισεκατομμύρια. Πολλοί από εμάς έχουν περισσότερες από μία συσκευές Android με εγκατεστημένη την πλατφόρμα ψυχαγωγίας και οι τακτικές ενημερώσεις εφαρμογών συμβάλλουν επίσης στην παράκαμψη των αποτελεσμάτων. Ωστόσο, μπορούμε με ασφάλεια να θεωρήσουμε ότι το YouTube είναι εγκατεστημένο στη συντριπτική πλειονότητα των περίπου 3 δισεκατομμυρίων συσκευών Android.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments