Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Έρχονται εξελίξεις με εξτρέμ

Παναθηναϊκός: Έρχονται εξελίξεις με εξτρέμ
Παναθηναϊκός: Έντονη κινητικότητα παρατηρείται στο στρατόπεδο των Πρασίνων, καθώς έχει προχωρήσει αρκετά το θέμα της απόκτησης νέου αριστερού εξτρέμ.

Πυρετώδεις οι προετοιμασίες στον Παναθηναϊκό ενόψει της νέας σεζόν, με τους υπεύθυνους των Πρασίνων να προωθούν το θέμα της απόκτησης νέου αριστερού εξτρέμ.

Παναθηναϊκός: «Τρέχουν τα μεταγραφικά»

Όπως γράφει σήμερα η Live Sport, οι συζητήσεις με τον αριστερό εξτρέμ είναι σε προχωρημένο στάδιο και δεν αποκλείεται να ολοκληρωθούν μέσα στα επόμενα 24ωρα.

Την ίδια στιγμή, προχωρημένο είναι και το θέμα του κεντρικού χαφ, με τους «πράσινους» να αισιοδοξούν πως θα έχουν θετικές εξελίξεις και στη συγκεκριμένη υπόθεση.

Παναθηναϊκός

Τελειώνει του Σανκαρέ στην Γκιρεσούνσπορ

Θέμα… ωρών είναι, πλέον, το οριστικό τέλος της υπόθεσης της μετακίνησης του Γιουνούς Σανκαρέ στην Γκιρεσούνσπορ.

Λίγη ώρα μετά το τουρκικό δημοσίευμα που έκανε λόγο για συμφωνία της ομάδας από την Κερασούντα με τον Σενεγαλέζο μέσο για διετές συμβόλαιο από το «τριφύλλι» έλεγαν πως οριστική εξέλιξη θα υπάρξει σήμερα (09/08), με την ολοκλήρωση των εξετάσεων που πέρασε ο Σανκαρέ στην Τουρκία!

Παναθηναϊκός Λοκομοτίβα 2-2: Βελτιωμένη η εικόνα των πράσινων στα φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας

Την περασμένη εβδομάδα, Παναθηναϊκός και Λοκομοτίβα διασταύρωσαν τα ξίφη τους σε έναν φιλικό αγώνα, ο οποίος έδειξε πολλά για τους πράσινους. Ο Παναθηναϊκός έδειξε ότι έχει βελτιωθεί αρκετά αν και έκανε αρκετά λάθη κατά την διάρκεια του φιλικού με την ομάδα.

Πιο συγκεκριμένα, ο Παναθηναϊκός απέναντι στη Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ με την οποία αναδείχτηκε ισόπαλος 2-2 στο «Ελ Πάσο» της Καλλιθέας, ήταν βελτιωμένος στην επίθεση και στη δημιουργία, αφομοιώνει αυτά που διδάσκει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς και αφήνει υποσχέσεις ότι θα συνεχίσει να προοδεύει.

Πολλά ατομικά λάθη

Σε ακόμα ένα φιλικό δέχτηκε γκολ από ατομικά λάθη. Στο 0-1 ήταν ο Ρούμπεν ο οποίος «πούλησε» τη μπάλα στη μεσαία γραμμή, ενώ στο 2-2 ήταν ο Σάρλια ο οποίος έχασε επιπόλαια το κοντρόλ. Είναι προφανές πως ο Παναθηναϊκός για να ανέβει επίπεδο, πρέπει να εξαλείψει τέτοιου είδους σφάλματα. Αλλιώς, όσο και να προσπαθεί επιθετικά, οι ολιγωρίες και οι αδράνειες στα μετόπισθεν θα λειτουργούν ως τροχοπέδη για να πάρει νίκες και βαθμούς.

Ακόμα, τα ματς είναι τεστ για την προετοιμασία και αποσκοπούν στο να εκθέσουν τις αδυναμίες. Οι οποίες μέχρι τώρα είναι χτυπητές στο μάτι. Και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είναι αναγκασμένος να αναζητήσει λύσεις και να διορθώσει τα κακώς κείμενα.

Από εκεί και πέρα, τουλάχιστον ο Σέρβος ενθαρρύνεται από το γεγονός πως μεσοεπιθετικά, η δουλειά του αποδίδει. Οι ποδοσφαιριστές προσαρμόζονται στις απαιτήσεις του, διαπιστώνουν και εκείνοι ότι το πλάνο του προπονητή αποδίδει και αυτό θα ωφελήσει τον Παναθηναϊκό. Πάντως, ο Παναθηναϊκός θα τεστάρει τις δυνάμεις του σε ακόμα πιο ανταγωνιστικό επίπεδο, αφού στις 10 Αυγούστου θα παίξει με τον ΑΠΟΕΛ στο «Απόστολος Νικολαΐδης» και στις 14 Αυγούστου με τη Μίλαν στην Τεργάστη.

Τα δύο γκολ του ΠΑΟ

Τελικά, η υπεροχή του Παναθηναϊκού ευοδώθηκε με δύο γκολ σε ένα δίλεπτο! Αρχικά, στο 39’ ο Βέλεθ κέρδισε πέναλτι μετά από γκρέμισμα του Κατσαβέντα και ο Χατζηγιοβάνης το εκτέλεσε εύστοχα. Κατόπιν, ο ίδιος σκόρερ βγήκε τετ-α-τετ από βαθιά μπαλιά του Χουανκάρ, πέρασε τον τερματοφύλακα και πλάσαρε σε κενή εστία.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι δύο προπονητές άρχισαν σταδιακά τις αλλαγές, οπότε οι ενδεκάδες δεν είχαν την ίδια συνοχή και οι καλές στιγμές ήταν λιγότερες. Ο Κατσαβέντα έχασε ευκαιρία για το 2-2 στο 64’ όταν ο Διούδης απέκρουσε, ενώ στο 86’ ο Σαβιέρ γύρισε τη μπάλα στον Αθανασακόπουλο, όμως αυτός ήταν ένα βήμα πίσω για να σκοράρει σε κενή εστία. Παναθηναϊκός

Ωστόσο, ο Παναθηναϊκός έκλεισε το ματς όπως το άρχισε: με σοβαρό λάθος που κατέληξε σε γκολ. Στο ντεμπούτο του με τα πράσινα, ο Σάρλια έχασε ολομόναχος το κοντρόλ και ο Αρτίστικο που καραδοκούσε, πλάσαρε για το 2-2.

Οι συνθέσεις

Παναθηναϊκός: Διούδης, Χουάνκαρ(70᾽ Χατζηθεοδωρίδης), Κότσιρας(70᾽ Σάντσες), Βέλεθ(70᾽ Σάρλια), Σιδεράς(70᾽ Σερπέζης), Μαουρίσιο(62᾽ Αγιούμπ), Πέρεθ(64᾽ Αλεξανδρόπουλος), Χατζηγιοβάνης(55᾽ Μπουζούκης), Νγκαμπακοτό(70᾽ Σαβιέρ), Βιγιαφάνιες(70᾽ Αθανασακόπουλος), Καρλίτος(70᾽Καμπετσής).

Λοκομοτίβα: Σαντινί, Αλιγιού, Ντάμπρο, Κασεβέντα, Μάριτς, Ντε Χάας, Κοκάτς, Πίβαριτς, Σόλντο, Στοϊκοβιτς, Τσίπετιτς. Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν οι: Μάλες, Μάρκου, Βρανίκοβιτς, Χεντίγια, Ντάιτσερ, Αρτίστικο, Μαγκντάλινιτς.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments