Ελλάδα

Σέρρες: Ερωτική αντιζηλία πίσω από τη δολοφονία 20χρονου

Σέρρες: Ερωτική αντιζηλία πίσω από τη δολοφονία 20χρονου
Σέρρες: Ο δολοφονημένος 20χρονος από το Μητρούσι Σερρών φέρεται ότι είχε κάνει δεσμό με την πρώην κοπέλα του 22χρονου από το Λιβαδοχώρι.

Η ερωτική αντιζηλία φαίνεται πως ήταν το κίνητρο της εν ψυχρώ δολοφονίας ενός 20χρονου με δράστη έναν 22χρονο ο οποίος τον μαχαίρωσε στην καρδιά στην περιοχή Άνω Καμήλα στις Σέρρες, λίγο μετά τη 1 τα ξημερωμένα της Τρίτης. Να σημειωθεί πως ο δράστης έχει συλληφθεί από την Αστυνομία.

Σέρρες: Τι έγινε γνωστό για το περιστατικό μέχρι τώρα

Ο δολοφονημένος 20χρονος από το Μητρούσι Σερρών φέρεται ότι είχε κάνει δεσμό με την πρώην κοπέλα του 22χρονου από το Λιβαδοχώρι, ο οποίος είχε επισκεφτεί συγγενικό του πρόσωπο στην Καμήλα. Μάλιστα, βρίσκονταν στην ίδια παρέα που βρέθηκε στο πάρκο του χωριού και τίποτα δεν έδειχνε τι θα ακολουθούσε. Σέρρες

Όμως, ξαφνικά, οι δυο νέοι άρχισαν να καυγαδίζουν με αποτέλεσμα ο 22χρονος να βγάλει ένα μαχαίρι και να επιτεθεί στον 20χρονο χτυπώντας τον στην καρδιακή χώρα. Ο άτυχος νεαρός σωριάστηκε νεκρός, καθώς το πλήγμα επέφερε τον ακαριαίο θάνατό του, ενώ ο 22χρονος τράπηκε σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση.

Ωστόσο, τα στοιχεία του είναι γνωστά στις αστυνομικές αρχές και το ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψή του, με έρευνες σε σπίτια συγγενών του στην Άνω Καμήλα και στο Λιβαδοχώρι, αλλά και σε υπαίθρια σημεία απέδωσε, καθώς συνελήφθη νωρίτερα το μεσημέρι. Την ίδια ώρα, οι αστυνομικοί παίρνουν καταθέσεις από αυτόπτες μάρτυρες που ήταν παρόντες στο φονικό και σχηματίζουν δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση και παράβαση του νόμου περί όπλων σε βάρος του δράστη.

Σέρρες

Σέρρες: Τι δήλωσε ο πρόεδρος της κοινότητας

«Έχει αναστατωθεί η κοινωνία της Άνω Καμήλας. Λέγαμε ‘αποκλείεται δεν γίνεται αυτό’. Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι έγινε έγκλημα εδώ» δήλωσε στο infonews24 ο πρόεδρος της κοινότητας Ευριπίδης Αμανατίδης. Σύμφωνα με τον κ. Αμανατίδη, ο νεαρός δράστης ζει στο Λιβαδοχώρι, αλλά επισκεπτόταν συχνά τον παππού του που ζει στην Άνω Καμήλα.

«Το πώς έγινε και το γιατί έγινε μόνο οι μάρτυρες θα το πουν. Το άλλο παιδί ήταν από το Κάτω Μητρούσι τι να πουν οι γονείς του, αλλά και οι γονείς του άλλου παιδιού που θα πάει φυλακή» τόνισε ο Πρόεδρος της κοινότητας, ο οποίος απηύθυνε έκκληση στον δράστη να παραδοθεί: «Απλά έχω να πω πως εάν και εφόσον ακούει, να παραδοθεί. Θα είναι καλά για τον ίδιο, αλλά και να ησυχάσουν όλοι. Η αστυνομία ψάχνει παντού και σίγουρα θα τον βρει κάποια στιγμή».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments