Διεθνή

Λονδίνο: Αντιεμβολιαστές εισέβαλλαν στο BBC

Λονδίνο: Αντιεμβολιαστές εισέβαλλαν στο BBC
Λονδίνο: Απίστευτα πράγματα στην βρετανική πρωτεύουσα. Μέλη του αντιεμβολιαστικού κινήματος επιχείρησαν να εισέλθουν σε κτίριο του ραδιοτηλεοπτικού σταθμού BBC.

Αντιεμβολιαστές προσπάθησαν να εισβάλουν νωρίς το πρωί της Τρίτης σε στούντιο του BBC στο δυτικό Λονδίνο. Σε μια άλλη είδηση που αφορά την Βρετανία, σύμφωνα με τα ευρήματα νέας έρευνας, η νοτιοαφρικανική μετάλλαξη εμφανίζεται ως πιο θανατηφόρα από τη βρετανική.

Λονδίνο: Το «ντου» των αντιεμβολιαστών

Βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου αποτυπώνει τους συγκεντρωμένους διαδηλωτές να διαμαρτύρονται για τα «πράσινα πιστοποιητικά» και για τον εμβολιασμό των παιδιών, με τους ίδιους να πλησιάζουν το κτίριο όπου στεγάζονται στούντιο του BBC και να επιχειρούν να «μπουκάρουν».

Το πλήθος φτάνει έξω από το κτίριο, όπου συναντά  ισχυρή αστυνομική παρουσία και οι διαδηλωτές αρχίζουν να φωνάζουν «ντροπή σας», ενώ μια μερίδα των αντιεμβολιαστών σπρώχνει τους αστυνομικούς επιχειρώντας να εισέλθει στο κτίριο.

Βρετανία: Οι εμβολιασμένοι είναι πιθανό να μεταδώσουν τη μετάλλαξη Δέλτα

Η υπηρεσία Δημόσιας Υγείας στη Βρετανία (Public Health England, PHE) ανακοίνωσε σήμερα ότι, σύμφωνα με προκαταρκτικά στοιχεία, τα επίπεδα του κορωνοϊού που βρέθηκαν σε άτομα που έχουν προσβληθεί από την παραλλαγή Δέλτα είναι αντίστοιχα, ανεξάρτητα με το αν είναι εμβολιασμένα ή όχι. Υπάρχουν προκαταρκτικά στοιχεία που δείχνουν ότι τα άτομα που έχουν εμβολιασθεί κατά της Covid-19 είναι πιθανόν ικανά να μεταδώσουν την παραλλαγή Δέλτα του κορωνοϊού όσο εύκολα την μεταδίδουν οι μη εμβολιασμένοι, ανακοίνωσε η υπηρεσία Δημόσιας Υγείας της Αγγλίας.

Βρετανία: Θα ερευνηθούν περαιτέρω τα ευρήματα

Τα νέα ευρήματα, που απαιτούν περαιτέρω διερεύνηση, συμπίπτουν με τα ευρήματα του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής (CDC), το οποίο την περασμένη εβδομάδα προειδοποίησε ότι εμβολιασμένα άτομα που έχουν προβληθεί από την παραλλαγή Δέλτα μπορούν, αντίθετα με ό,τι συμβαίνει με τις άλλες παραλλαγές, να την μεταδώσουν. Τα εμβόλια έχουν αποδειχθεί αποτελεσματικά στην προσφορά ικανής προστασίας κατά της σοβαρής νόσησης και του θανάτου από την Δέλτα, αλλά υπάρχουν λιγότερα στοιχεία σχετικά με το αν εμβολιασμένα άτομα εξακολουθούν να την μεταδίδουν σε άλλα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments