Lifestyle

Dua Lipa: Ποζάρει με τις φίλες της και όλες φορούν το ίδιο μαγιό

Dua Lipa: Ποζάρει με τις φίλες της και όλες φορούν το ίδιο μαγιό
Dua Lipa: Η εκρηκτική τραγουδίστρια ανέβασε για ακόμη μία φορά το θερμόμετρο.

Η Dua Lipa συνεχίζει να απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές στην πατρίδα της. H 25χρονη τραγουδίστρια, μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, ενημερώνει διαρκως με φωτογραφικό υλικό τους σχεδόν 70 εκατομμύρια followers της, ότι βρίσκεται στην πατρίδα της, δημοσιεύοντας φωτογραφίες από τις διακοπές της, μαζί με τους γονείς, τον αδερφό και τους φίλους της. Στις τελευταίες της αναρτήσεις η Dua ποζάρει με τις φίλες της και όλες φορούν το ίδιο μαύρο μπικίνι.

Η γνωστή τραγουδίστρια μας έχει συνηθίσει σε καυτές εμφανίσεις, όπως αυτή στα Brit Awards. Dua Lipa

Σε άλλες πάλι η τραγουδίστρια πόζαρε στο φακό βράδυ από την παραλία νώ δεν παρέλειωε να μας δείξει με ιδιαίτερη ρούχο το καλλίγραμμο κορμί της.

View this post on Instagram

A post shared by DUA LIPA (@dualipa)

View this post on Instagram

A post shared by DUA LIPA (@dualipa)

Πριν από μερικές μέρες προκάλεσε ένα μικρό χαμό στο Instagram όταν ανέβασε βίντεο όπου η ίδια λικνίζεται στους ρυθμούς αλβανικού τραγουδιού έχοντας στο κεφάλι ένα ποτήρι.

View this post on Instagram

A post shared by DUA LIPA (@dualipa)

Dua Lipa: Λίγα λόγια για αυτή

Η Ντούα Λίπα είναι Βρετανίδα τραγουδίστρια, στιχουργός και πρώην μοντέλο με καταγωγή από το Κοσσυφοπέδιο, η οποία τα τελευταία χρόνια έχει αποκτήσει παγκόσμια αναγνώριση με διακρίσεις σε διάφορες χώρες. Στις επιτυχίες της περιλαμβάνονται τραγούδια όπως το Be the One, One Kiss (σε συνεργασία με τον Κάλβιν Χάρις), New Rules, IDGAF , Don’t Start . Now κ.ά., ενώ το πρώτο της προσωπικό άλμπουμ (Dua Lipa) που κυκλοφόρησε το 2017, έγινε πλατινένιο στο Ηνωμένο Βασίλειο[45]. Στην μέχρι τώρα καριέρα της, έχει αποσπάσει – μεταξύ άλλων – τρία βραβεία Γκράμι, τρία βραβεία Brit, δύο MTV EMA, και ένα MTV VMA.

Το 2020 κυκλοφόρησε το δεύτερο προσωπικό της άλμπουμ με τίτλο Future Nostalgia[46], το οποίο συνάντησε τεράστια κριτική αποδοχή αλλά και έλαβε 6 υποψηφιότητες στα βραβεία Grammys όπως για ‘Άλμπουμ της χρονιάς’ και ‘Τραγούδι της χρονιάς’. Έγινε το πρώτο της άλμπουμ που βρέθηκε στην κορυφή των βρετανικών τσάρτ, με τέσσερα τραγούδια να βρίσκονται μέσα στο Τοπ-10. Το επιτυχές κομμάτι ”Don’t Start Now”, ανέβηκε στην δεύτερη θέση των βρετανικών και αμερικανικών τσαρτ αλλά και στην τέταρτη θέση στα τσαρτ της χρονιάς της Billboard, κάνοντας το τραγούδι το πιο πετυχημένο κομμάτι από γυναίκα καλλιτέχνιδα για το 2020. To σινγκλ ”Levitating” ανέβηκε στο τοπ-5 των βρετανικών και αμερικανικών τσαρτ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments