Lifestyle

Μαριάντα Πιερίδη: 19 χρόνια μετά την κυκλοφορία του «Σ’ αγαπώ» παραμένει εντυπωσιακή

Μαριάντα Πιερίδη: 19 χρόνια μετά την κυκλοφορία του «Σ’ αγαπώ» παραμένει εντυπωσιακή
Μαριάντα Πιερίδη: Παραμένει άκρως εντυπωσιακή.

Τον Ιούνιο του 2002 η Μαριάντα Πιερίδη κάνει το ντεμπούτο στη δισκογραφία με τον δίσκο «Η γυναίκα της ζωής σου» και το τραγούδι «Σ’ αγαπώ», σε μουσική Αλέξανδρου Βουραζέλη και στίχους Ναταλίας Γερμανού, γίνεται το απόλυτο σουξέ εκείνου του καλοκαιριού. Μπορεί φέτος, το «Σ’αγαπώ» να κυκλοφόρησε ξανά με τη φωνή της Τάμτα, όμως το 2002, το βίντεοκλιπ του τραγουδιού και οι απίθανοι- γραμμωμένοι κοιλιακοί της Μαριάντας είχαν κλέψει την παράσταση.

Μαριάντα Πιερίδη: Η ζωή της μετά το τραγούδι

Τα τελευταία χρόνια η Πιερίδη έχει αφοσιωθεί στον γιο της και στον γάμο της με τον σεφ Σημήτρη Κατριβέση. Το ζευγάρι παντρεύτηκε στον Άγιο Δημήτρη στο Λόφο Φιλοπάππου με κουμπάρα την γνωστή τηλεοπτική μαγείρισσα Ντίνα Νικολάου πριν τέσσερα χρόνια και αυτός ήταν ο τρίτος γάμος για την Μαριάντα Πειρίδη, η οποία είπε το «ναι» στον αγαπημένο της μετά από δύο χρόνια σχέσης.

Πριν λίγους μήνες η Μαριάντα είχε μιλήσει και είχε αποκαλύψει πως ο γιος της Νικόλας, θα αποκτήσει αδερφάκι αλλά η ίδια ξεκαθάρισε πως δεν είναι έγκυος. Ο πρώην σύζυγός της Νέστoρας Φωτιάδης όπως είχε αποκαλύψει τον Απρίλιο, θα αποκτούσε παιδί με τη νέα του σύζυγο.

«Ο σύζυγος μου είναι σαν μπαμπάς για τον Νικόλα, τον έζησε από τους πρώτους μήνες της ζωής του. Η σύζυγος του πρώην μου είναι έγκυος τώρα, οπότε θα αποκτήσει και αδερφάκι. Είμαστε μια χαρούμενη σουηδική οικογένεια. Έχουμε πολύ καλές επαφές. Δεν πήγαμε στον γάμο τους, αλλά τους πήγα στον γυναικολόγο μου» ανέφερε χαρακτηριστικά η Μαριάντα Πιερίδη.

Μαριάντα Πιερίδη: Το εντυπωσιακό σώμα της σήμερα

Η Μαριάντα είναι πια yoga instructor και το προφίλ της στο Instagram είναι αφιερωμένο στη γυμναστική του νου και του σώματος που τόσο αγαπάει η 48χρονη. Στις 3 Ιουλίου η Μαριάντα είχε γενέθλια και έγινε 48 ετών και πρόσφατα βρέθηκε στη Μύκονο μαζί με τη Σίσσυ Φειδά και τις εντυπώσεις έκλεψε το αψεγάδιαστο σώμα της. Μαριάντα Πιερίδη Μαριάντα Πιερίδη

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments