Lifestyle

Νίκος Χατζηνικολάου: Άφησε μούσι και είναι αγνώριστος

Νίκος Χατζηνικολάου: Άφησε μούσι και είναι αγνώριστος
Νίκος Χατζηνικολάου: Ο γνωστός δημοσιογράφος απολαμβάνει τις διακοπές του.

Τις καλοκαιρινές του διακοπές απολαμβάνει εδώ και κάποιες ημέρες ο Νίκος Χατζηνικολάου. Ο άνκορμαν του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1 βρίσκεται στη Νάξο όπου και χαλαρώνει εν όψει της νέας τηλεοπτικής σεζόν που ξεκινά τον Σεπτέμβριο.

Το νέο του λουκ

Ο γνωστός δημοσιογράφος υιοθέτησε μάλιστα και νέο λουκ αφήνοντας μούσι. Με εικόνα εντελώς διαφορετική από αυτή που τον έχουμε συνηθίσει, ο Νίκος Χατζηνικολάου ανέβασε στους λογαριασμούς του στα κοινωνικά δίκτυα μία σέλφι όπου ποζάρει αξύριστος. Δεν ήταν λίγοι μάλιστα εκείνοι που αποφάσισαν να τον τρολάρουν. Χρήστες των κοινωνικών δικτύων σχολίασαν ότι ο Νίκος Χατζηνικολάου πενθούσε για τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού από τη συνέχεια του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η ομάδα του Πειραιά ηττήθηκε στα πέναλτι από τη Λουντογκόρετς και έχασε την ευκαιρία να αγωνιστεί στα πλέι οφ λίγο πριν τους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Ο Νίκος Χατζηνικολάου άλλωστε είναι γνωστός για την αγάπη του προς τον Ολυμπιακό.

Νίκος Χατζηνικολάου: Λίγα λόγια για αυτόν

Ο Νίκος Χατζηνικολάου γεννήθηκε στις 9 Οκτωβρίου 1962 στην Αλεξανδρούπολη. Ο πατέρας του, Παναγιώτης Χατζηνικολάου, ήταν βουλευτής και υφυπουργός Μακεδονίας και Θράκης με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας.

Μέχρι τα δεκαέξι του χρόνια ζούσε στη Θεσσαλονίκη. Μετακόμισε στην Νέα Σμύρνη το 1978 και το 1980 πέρασε με πανελλήνιες εξετάσεις στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. Στα μαθητικά χρόνια του δούλεψε ως γραμματέας της μαθητικής παράταξης της ΝΔ (ΜΑΚΙ) και στα φοιτητικά ήταν επικεφαλής της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ. Δεν ολοκλήρωσε τις σπουδές του – ήδη ως φοιτητής άρχισε να εργάζεται στην έντυπη δημοσιογραφία. Νίκος Χατζηνικολάου

Πρωτοέγραψε μικρά άρθρα στη τοπική εφημερίδα «Φωνη της Νέας Σμύρνης» ενώ ήταν ακόμα στην τελευταία τάξη του λυκείου. Ξεκίνησε την δημοσιογραφική του καριέρα στα μέσα της δεκαετίας του 1980, στην εφημερίδα Μεσημβρινή ως φοιτητής. Ασχολήθηκε με το πολιτικό ρεπορτάζ και σε νεαρή ηλικία κέρδισε το βραβείο του Ιδρύματος Μπότση, για την επιτυχία της συνέντευξης του Ευάγγελου Αβέρωφ. Στα ηλεκτρονικά μέσα ξεκίνησε κάνοντας εκπομπή στον δημοτικό ραδιοφωνικό σταθμό Αθήνα 9.84.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments