Lifestyle

Δύσκολες ώρες για τον Νίνο

Δύσκολες ώρες για τον Νίνο
Νίνο: Έφυγε από την ζωή ένας καλός φίλος του.

Δύσκολες ώρες για τον Νίνο Ξυπολητά, καθώς έφυγε από την ζωή ένας καλός φίλος του, ο Βασίλης Κακαρόλης. Την δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή ο τραγουδιστής με μια φωτογραφία του αγαπημένου του φίλου στο Instagram και ένα συγκινητικό μήνυμα για τα τελευταία λόγια που του είπε πριν πεθάνει.

Νίνο: Η ανάρτησή του

“Βασίλης Κακαρόλης. Φίλος/αδερφός/απτο μηδέν. Σκύλος Μαύρος. Αγνός άνθρωπος”.

“Η απώλεια είναι κάτι που το κουβαλάς πάντα. Στον Βασίλη είχα πει τα πάντα, ακόμα και αυτά που δεν λέγονται. Έφευγε… Ήθελα να τα ξέρει. “Θα τα πούμε στην άλλη πίστα αδερφέ μου”, ήταν τα τελευταία λόγια που μπόρεσα να του πω τη στιγμή που ξεψυχούσε, που έφευγε. Και ότι τον αγαπώ. Να αγαπάτε τους φίλους που σας αγαπάνε. Και να τους το λέτε, και να τους το δείχνετε. Με λόγια, με πράξεις, με καλή ενέργεια και καθαρές κουβέντες. Κάθε μέρα. Είσαι καθημερινά στο μυαλό μου”, έγραψε χαρακτηριστικά ο Νίνο.

View this post on Instagram

A post shared by NINO XYPOLITAS (@ninoxypolitas)

Νίνο: Λίγα λόγια για τον τραγουδιστή

Ο Στέφανος-Σακελλάριος Ξυπολιτάς, γνωστός με το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο ΝΙΝΟ,Nino Xypolitas, είναι Έλληνας τραγουδιστής, στιχουργός, μουσικός, συνθέτης, παραγωγός. Ευρέως γνωστός έγινε μέσα από το πρώτο τηλεοπτικό talent show στην ιστορία της Ελληνικής Ιδιωτικής Τηλεόρασης, Fame Story 1, το 2002. Ενα talent show σταθμός για την Ελληνική τηλεόραση, αλλα και για την Ελληνική δισκογραφία καθώς ήταν το πρώτο στην ιστορία. Νίνο

Έχει κυκλοφορήσει πέντε στούντιο άλμπουμ τα οποία έγιναν χρυσά και αρκετά επιτυχημένα singles. Επίσης, έχει κάνει live εμφανίσεις σχεδόν με όλους τους συναδέλφους του, όπως οι Άννα Βίσση, Πέγκυ Ζήνα, Σταμάτης Γονίδης, Πασχάλης Τερζής, Έλενα Παπαρίζου, Λευτέρης Πανταζής Βασίλης Καρράς,Δεσποινα Βανδη,Κωστας Καραφώτης,Θοδωρης Φερρης,Νικος Κουρκούλης,Νικος Αλιαγας,Νικος Οικονομοπουλος,Γιαννης Πλουταρχος,Κωνσταντίνος Αργυρός,Και πολλοι άλλοι. Ανήκει στο δυναμικό της Panik Records.

Γεννήθηκε στη Στοκχόλμη της Σουηδίας και μεγάλωσε στη Ρόδο. Επαγγελματικά ασχολείται με το τραγούδι από 15 χρονών. Ήδη από τα σχολικά χρόνια, ο Νίνο δείχνει την αγάπη του για το τραγούδι και τη μουσική. Μέχρι την ηλικία των 16 χρόνων ήξερε να παίζει αρμόνιο, κιθάρα (ηλεκτρική, κλασική), ντραμς, φυσαρμόνικα, ακορντεόν, μπάσο (αυτοδίδακτος).

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments