Lifestyle

Ιωάννα Τούνη: Έκλεισε τα 28 και κάνει τον δικό της απολογισμό

Ιωάννα Τούνη: Έκλεισε τα 28 και κάνει τον δικό της απολογισμό
Ιωάννα Τούνη: Το μήνυμα που έστειλε.

Η Ιωάννα Τούνη είχε γενέθλια και έκλεισε τα 28. Τα φετινά της γενέθλια ωστόσο δεν είχαν την λάμψη και τον ντόρο που είχαν όλες οι προηγούμενες γιορτές της σεβόμενη τις δύσκολες στιγμές που περνά η χώρα μας με τις στάχτες και την αγωνία να κυριεύουν το μεγαλύτερο μέρος της Ελλάδας.

Η social media star επέλεξε, σήμερα, μία μέρα μετά να ευχαριστήσει όλους όσοι της ευχήθηκαν και να δώσει τις δικές της “εξηγήσεις” για την εξαφάνισή της τα τελευταία 24ωρα από τα αγαπημένα της social media. Μεταξύ άλλων, μίλησε για την κατάσταση στη χώρα, έκανε τον δικό της απολογισμό για τους δικούς της ανθρώπους και αποκάλυψε πως γιόρτασε τα φετινά της γενέθλια.

Η Ιώαννα Τούνη χαρακτηριστικά έγραψε: “Χθες λοιπόν έγινα 28. Συγγνώμη που χάθηκα και δεν σας δείχνω τι κάνω. Προτίμησα να μην ανεβάσω κάτι, όπως κάνω τις τελευταίες ημέρες, σεβόμενη την τραγική κατάσταση στη χώρα μας … Σκεφτόμουν ποιοι είναι δίπλα μου τέτοια μέρα και συνειδητοποιώ πως χρόνο με τον χρόνο μικραίνει ο κύκλος των αγαπημένων… Οι πολλοί έρχονται για να πάρουν… Να πάρουν φήμη; Follows και likes; Πρώτα τραπέζια και highλίκια; Χρήματα; Δεν ξέρω πια… Τα έχω δει όλα! Και έπειτα φεύγουν -λίγο άδοξα. Δεν με στενοχωρεί πλέον. Ίσως να με ανακουφίζει κάπως αυτό το ξεκαθάρισμα. Λίγοι και καλοί λοιπόν…”

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments