Θέσεις Εργασίας

Προκήρυξη ΟΒΑ: Σε εξέλιξη οι αιτήσεις για 1.179 θέσεις

Προκήρυξη ΟΒΑ: Σε εξέλιξη οι αιτήσεις για 1.179 θέσεις
Προκήρυξη ΟΒΑ: Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι αιτήσεις για 1.179 ΟΒΑ σε Στρατό, Αεροπορία, Ναυτικό. Αφορά προσλήψεις για τρία χρόνια με δυνατότητα παράτασης ή ανανέωσης για άλλα τρία χρόνια.

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι αιτήσεις για 1.179 ΟΒΑ σε Στρατό, Αεροπορία, Ναυτικό. Αφορά προσλήψεις για τρία χρόνια με δυνατότητα παράτασης ή ανανέωσης για άλλα τρία χρόνια.

Ποια η κατανομή των θέσεων

  • 779 θέσεων ΟΒΑ στο Στρατό Ξηράς
  • 200 θέσεων ΟΒΑ στο Πολεμικό Ναυτικό
  • 201 θέσεων ΟΒΑ στην Πολεμική Αεροπορία

Οι λεπτομέρειες των νέων προκηρύξεων

  • Στρατός Ξηράς

Την πλήρωση επτακοσίων εβδοµήντα εννέα θέσεων Οπλιτών Βραχείας Ανακατάταξης (ΟΒΑ) του Στρατού Ξηράς (οπλιτών και εφέδρων) για βραχεία περίοδο τριών ετών µε δυνατότητα παράτασης τριών ετών, για τα Όπλα – Σώµατα και τις Ειδικές ∆υνάµεις, όπως Παράρτηµα «Α». Οι υποψήφιοι, θα πρέπει να υποβάλουν τα δικαιολογητικά έως τις 27 Αυγούστου. Η μηχανογραφική εφαρμογή υποβολής στοιχείων και δικαιολογητικών είναι διαθέσιμη στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://ova.army.gr

Δείτε όλες τις λεπτομέρειες ΕΔΩ

  • Πολεμικό Ναυτικό

Με απόφαση του Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού, προκηρύσσονται διακόσιες θέσεις οπλιτών και εφέδρων στο Πολεμικό Ναυτικό για χρονική περίοδο ενός μέχρι τριών ετών με δυνατότητα παράτασης εφάπαξ για τρία επιπλέον έτη. Η ανακατάταξη οπλιτών και η επανακατάταξη εφέδρων γίνεται στον Κλάδο των Ενόπλων Δυνάμεων που υπηρετούν ή στην εφεδρεία του οποίου ανήκουν. Oι ενδιαφερόμενοι οπλίτες ή έφεδροι, που πληρούν τα απαιτούμενα προσόντα, θα πρέπει να υποβάλουν για την ανακατάταξη ή την επανακατάταξή τους, τα δικαιολογητικά που περιλαμβάνονται στην απόφαση του Αρχηγού ΓΕΝ (για να δείτε την απόφαση πατήστε εδώ) έως την 27 Αυγούστου 2021 (όσα υποβληθούν μετά από αυτήν την ημερομηνία θα απορρίπτονται ως εκπρόθεσμα), όπως παρακάτω:

  • Οι οπλίτες, στις Μονάδες που υπηρετούν, εφόσον μέχρι την παραπάνω ημερομηνία διανύεται το τελευταίο τετράμηνο των στρατιωτικών τους υποχρεώσεων.
  • Οι έφεδροι, σε οποιαδήποτε Στρατολογική Υπηρεσία, εφόσον δεν παρήλθαν πέντε (5) έτη από την ημερομηνία της οριστικής τους απόλυσης από τις τάξεις των Ενόπλων Δυνάμεων λόγω εκπλήρωσης των στρατιωτικών τους υποχρεώσεων ως οπλιτών, κατά την ημερομηνία κατάθεσης των δικαιολογητικών.

Δείτε όλες τις λεπτομέρειες ΕΔΩ

Πολεμική Αεροπορία

Εγκρίθηκε για το έτος 2021, η ανακατάταξη ή επανακατάταξη 201 οπλιτών και εφέδρων στην Πολεμική Αεροπορία (ΠΑ) για βραχεία περίοδο 3 ετών, με δυνατότητα παράτασης εφάπαξ για επιπλέον 3 έτη.

Δείτε όλες τις λεπτομέρειες ΕΔΩ

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments