Ελλάδα

Γαλάτσι: Πυροβόλησε ντελιβερά για την παραγγελία του καφέ

Γαλάτσι: Πυροβόλησε ντελιβερά για την παραγγελία του καφέ
Γαλάτσι: Ευτυχώς η σφαίρα δεν βρήκε τον διανομέα ο οποίος έτρεξε να καλυφθεί. Ο δράστης αναζητείται από την Αστυνομία, ενώ ο διανομέας επέστρεψε στο μαγαζί.

Ένα αδιανόητο περιστατικό διαδραματίστηκε στο Γαλάτσι το Σάββατο, όταν πελάτες διαπληκτίστηκαν με διανομέα για την παράδοση καφέ και, στη συνέχεια, ένας από αυτούς πυροβόλησε προς το μέρος του, χωρίς ευτυχώς να τον πετύχει. Πρόκειται για ακόμη ένα περιστατικό με πυροβολισμό στην περιοχή μετά από αυτό αστυνομικού που πυροβόλησε σκύλο.

Γαλάτσι: Οι πρώτες πληροφορίες για το περιστατικό

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα ξεκίνησαν όταν ο διανομέας κλήθηκε να πάει μία παραγγελία σε πολυκατοικία στο Γαλάτσι. Οι πελάτες ζήτησαν από τον διανομέα να του πετάξουν τα κλειδιά από το μπαλκόνι, για να ανοίξει μόνος του την πόρτα και να μπει στο διαμέρισμα. Ο διανομέας όμως αρνήθηκε και τότε οι άνδρες άρχισαν να διαπληκτίζονται.

Στη συνέχεια, ο υπάλληλος της καφετέριας έφυγε από το σπίτι, ωστόσο, ένας από τους πελάτες τον ακολούθησε και όταν τον είδε πυροβόλησε εναντίον του μια φορά. Η σφαίρα δεν πέτυχε το διανομέα, ο οποίος έσπευσε να καλυφθεί, ενώ από το περιστατικό δεν υπήρξαν τραυματίες. Σύμφωνα με πληροφορίες, από τη σφαίρα προκλήθηκε φθορά σε Ι.Χ. Ο δράστης αναζητείται από την Αστυνομία, ενώ ο διανομέας επέστρεψε στο μαγαζί.

Γαλάτσι

Γαλάτσι: Αστυνομικός πυροβόλησε και σκότωσε σκύλο

Δικογραφία για ζωοκτονία σχηματίστηκε σε βάρος του αστυνομικού, που πυροβόλησε τον σκύλο καθώς και δικογραφία για επικίνδυνη σωματική βλάβη σε βάρος του ιδιοκτήτη του σκύλου.

Το περιστατικό συνέβη την Πέμπτη, όταν αστυνομικοί πήγαν σε πολυκατοικία να ελέγξουν καταγγελία για δύο σκύλους, που οι ιδιοκτήτες κρατούσαν στην ταράτσα. Ένας από αυτούς, το 6,5 ετών αρσενικό σκυλί, ράτσας American pit bull terrier, επιτέθηκε στον αστυνομικό και τον δάγκωσε στο πόδι.

Ωστόσο, ο ιδιοκτήτης του σκύλου έκανε λόγο για «εν ψυχρώ δολοφονία». «Tο σκυλί δεν δάγκωσε τον αστυνομικό και ο αστυνομικός δεν είχε καμία δικαιολογία να βγάλει το όπλο, να τον σημαδέψει και να τον σκοτώσει. Τον σημάδεψε στην καρδιά», είπε η σύντροφος του ιδιοκτήτη του σκύλου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments