Ελλάδα

Έσπασαν ταμεία: Τα 2 προϊόντα που εξαφάνισαν οι Έλληνες μετά τις φονικές πυρκαγιές

Έσπασαν ταμεία: Τα 2 προϊόντα που εξαφάνισαν οι Έλληνες μετά τις φονικές πυρκαγιές
Έσπασαν ταμεία: Τόσο οι υψηλότατες θερμοκρασίες του καύσωνα όσο και οι πυρκαγιές αποδείχθηκε πως είχαν θετική επιδράση στην συγκεκριμένη αγορά.

Το τελευταίο διάστημα αναμφισβήτητα ήταν αρκετά δύσκολο για πολλούς. Οι ιδιαίτερα αυξημένες σε πρωτόγνωρα για την χώρα μας επίπεδα θερμοκρασίες, αλλά και οι καταστροφικές πυρκαγιές δημιούργησαν ένα εκρηκτικό κοκτέιλ που έφερε τους πολίτες στα όριά τους. Παρόλα αυτά, μέσα στη μαυρίλα των ημερών υπήρξε και μια θετική είδηση. Η αγορά κινήθηκε και δυο προϊόντα έσπασαν ταμεία.

Έσπασαν ταμεία: Θετική η εικόνα στην αγορά, σε απάντηση στις δυσκολίες των ημερών

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «Ναυτεμπορικής» οι καύσωνες του τελευταίου διαστήματος έχουν δημιουργήσει μια άνευ προηγουμένου ζήτηση σε ηλεκτρικές συσκευές. Μάλιστα παρατηρείται αυξημένη κινητικότητα και σε «ακριβά» εμπορικά σήματα κλιματιστικών, γεγονός που δείχνει την τάση των καταναλωτών να επενδύσουν σε αξιόπιστες τεχνολογίες προκειμένου να διαχειριστούν καιρικές καταστάσεις που θα έχουν διάρκεια στο μέλλον, λόγω της κλιματικής αλλαγής.

Αυξημένη η ζήτηση και για συσκευές καθαρισμού αέρα

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ αυξημένη είναι και η ζήτηση για συσκευές καθαρισμού αέρα.

Έσπασαν ταμεία

Ειδικά την τελευταία εβδομάδα παρατηρήθηκε ενισχυμένη αγοραστική κίνηση, τάση που συνδέεται και με τις πρόσφατες πυρκαγιές, που επιβάρυναν την ατμόσφαιρα με αύξηση των αιωρουμένων μικροσωματιδίων στην πρωτεύουσα και άλλες πόλεις. Έσπασαν ταμεία

Οι πωλήσεις και των δυο προϊόντων έφτασαν σε πρωτοφανή ύψη οδηγώντας σε διψήφια ανάπτυξη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments