Τεχνολογία

Instagram: Influencer δίνει έξυπνα tips για τέλειες πόζες

Instagram: Influencer δίνει έξυπνα tips για τέλειες πόζες
Instagram: Δείτε πως μπορείτε να αυξήσετε κατακόρυφα τα likes σας στην δημοφιλή εφαρμογή, παίρνοντας τις πιο εντυπωσιακές πόζες!

Μία γνωστή Influencer μας αποκαλύπτει πως μπορούμε να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τις φωτογραφίες μας στην δημοφιλή εφαρμογή του Instagram. Δείτε πως μπορείτε να πάρετε τις καλύτερες πόζες.

Η 33χρονη Δανάη Μέρσερ, που ζει στο Ντουμπάι, έχει δημιουργήσει ένα Instagram με 2,3 ακολούθους με τις φωτογραφίες της να αποκαλύπτουν πώς μία απλή διόρθωση στην πόζα, τον φωτισμό και το ντύσιμο μπορεί να αλλάξει δραματικά τον τρόπο εμφάνισης ενός influencer στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

View this post on Instagram

A post shared by Danae | Angles + Self Love (@danaemercer)

Στην τελευταία της ανάρτηση, «τα έχωσε» στο «διακριτικό photoshopping» αποκαλύπτοντας πώς μπορεί να είναι «τόσο επικίνδυνο».

Σε ένα βίντεο εγγραφής οθόνης που δημοσιεύτηκε πριν από λίγες ημέρες, η 33χρονη influencer χρησιμοποιεί την εφαρμογή FaceTune, για να επεξεργαστεί μια φωτογραφία με το μπικίνι της, πάνω σε ένα σκάφος.

Δείχνοντας πόσο εύκολο είναι να κάνετε λεπτές αλλαγές, συρρικνώνει τη μέση της, ενισχύει το στήθος της και λειαίνει το δέρμα στο πρόσωπο και τους μηρούς της μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

«Ας μιλήσουμε για το ήπιο photoshopping και γιατί είναι τόσο επικίνδυνο», έγραψε στη λεζάντα.

«Πρώτον, το λεπτό photoshop είναι ΠΑΝΤΟΥ. Οι Influencers το χρησιμοποιούν για να μαζέψουν πόντους ή να συρρικνώσουν τη μέση τους, να ενισχύσουν το δέρμα ή να σκουρύνουν τις βλεφαρίδες τους. Μαλακώνει τις φλέβες, αφαιρεί την κυτταρίτιδα, επιμηκύνει τα πόδια και κάνει δεκάδες άλλα πράγματα», λέει η κοπέλα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments