Πως Να

Άρωμα: Πως να το κάνεις να κρατήσει όλη τη μέρα

Άρωμα: Πως να το κάνεις να κρατήσει όλη τη μέρα
Άρωμα: Ενώ ορισμένες αρωματικές συνθέσεις δεν διαρκούν όσο άλλες υπάρχουν τρόποι που μπορείς να διασφαλίσεις ότι το άρωμα σου θα διαρκέσει λίγο περισσότερο.

Η αλήθεια είναι πως ξοδεύουμε αρκετά χρήματα για τα αρώματά μας, οπότε είναι πραγματικά κρίμα όταν το φοράς αλλά αυτό εξατμίζεται σε ελάχιστο χρόνο. Ενώ ορισμένες αρωματικές συνθέσεις δεν διαρκούν όσο άλλες υπάρχουν τρόποι που μπορείς να διασφαλίσεις ότι το άρωμα σου θα διαρκέσει λίγο περισσότερο. Έχουμε λοιπόν να σου δώσουμε μερικές συμβουλές για το πώς να κάνεις το άρωμά σου να διαρκέσει περισσότερο.

Βάλε άρωμα αμέσως μετά το μπάνιο

Εάν μόλις βγήκες από το ντους, επωφελήσου από το γεγονός ότι το δέρμα σου είναι καθαρό και έτοιμο να κρατήσει μυρωδιές. Μετά το ντους, οι καθαροί πόροι ανοίγουν από τον ατμό, καθιστώντας την ιδανική στιγμή για να εφαρμόσεις το άρωμά σου. Ωστόσο, μην μην βάλεις το άρωμα ενώ το δέρμα σου είναι ακόμα υγρό καθώς θα φύγει όταν στεγνώσει. Άρωμα

Ενυδάτωσε το σώμα σου

Πριν εφαρμόσεις το άρωμά σου, ενυδάτωσε το δέρμα σου με την αγαπημένη σου λοσιόν ή κρέμα με βάση το λάδι. Οι αρωματικές συνθέσεις είναι ιδανικές, αλλά αν θέλεις να συνδυάσεις τις μυρωδιές, τότε μη διστάσεις να χρησιμοποιήσεις μια αρωματική ενυδατική κρέμα. Ταυτόχρονα, είναι σίγουρο πως το ξηρό δέρμα δεν θα κρατήσει το άρωμά τόσο όσο το ενυδατωμένο δέρμα. Έτσι, η ενυδάτωση είναι μια καλή λύση. Τα αρώματα θα “κολλήσουν” στο ενυδατωμένο δέρμα περισσότερο και το άρωμα θα μυρίζει όλη μέρα. Για καλύτερα αποτελέσματα, κάνε ντους, στέγνωσε και ενυδάτωσε πριν ψεκάσεις.

Οι φλέβες είναι ιδανικό σημείο

Για ακόμα μεγαλύτερη ισχύ, βάλε το άρωμα σου στα σημεία των παλμών. Αυτές οι περιοχές περιλαμβάνουν τους καρπούς, τον αυχένα, πίσω από τα γόνατά, πίσω από το αυτί και μέσα στους αγκώνες. Αυτές οι περιοχές αντιδρούν με τις φυσικές διακυμάνσεις της θερμοκρασίας του σώματός σου και έτσι εκπέμπουν το άρωμά σου όλη την ημέρα.

Βάλε το άρωμα στα μαλλιά σου

Εάν έχεις ψεκάσει ποτέ με άρωμα τα μαλλιά σου, ίσως έχεις παρατηρήσει ότι παραμένει πολύ περισσότερο από ό, τι στο δέρμα. Το άρωμα θα διαπεράσει τα μαλλιά και θα διαρκέσει όλη την ημέρα. Υπάρχουν ακόμη και αρώματα μαλλιών και mists που μπορείς να αγοράσεις, τα οποία είναι συνήθως ελαφρώς λιγότερο συμπυκνωμένα και διαμορφωμένα με πρόσθετα έλαια για να θρέψουν τα μαλλιά.

Μην τρίβεις τους καρπούς σου

Ξέρουμε πως αποτελεί μέρος της διαδικασίας αλλά είναι λάθος. Το να τρίβεις τους καρπούς σου για να απλωθεί το άρωμα δεν έχει το αποτέλεσμα που περιμένεις. Αντίθετα, αυτή η κίνηση το κάνει να διαρκεί αρκετά λιγότερο και μειώνει την ποιότητα του αρώματος.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments