Lifestyle

Πασχάλης Τερζής: Η πρώτη του φωτογραφία μετά από χρόνια

Πασχάλης Τερζής: Η πρώτη του φωτογραφία μετά από χρόνια
Πασχάλης Τερζής: Μετά από πολλά χρόνια απουσίας από το πεντάγραμμο και από τα φώτα της δημοσιότητας, ο μεγάλος ερμηνευτής εμφανίστηκε ξανά.

Εδώ και αρκετό καιρό ο Πασχάλης Τερζής βρίσκεται μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ακόμη, ο γνωστός τραγουδιστής απέχει από τις πίστες, αλλά και τη δισκογραφία, καθώς η υγεία του δεν του επέτρεπε να συνεχίσει το τραγούδι.

Βέβαια όλα τα παραπάνω ανήκουν στο παρελθόν, καθώς η κόρη του τραγουδιστή, Γιάννα, ανακοίνωσε τη συνεργασία της των δυο τους σε τραγούδι με μουσική και στίχους δικούς της. Ο τραγουδιστής στη φωτογραφία με την κόρη του εμφανίζεται αρκετά αδυνατισμένος.

Η πρώτη φωτογραφία του μεγάλου τραγουδιστή μετά από χρόνια

Η Γιάννα Τερζή αποκάλυψε μέσω ανάρτησης φωτογραφίας με τον πατέρα της, ότι ένωσαν τις φωνές τους τραγουδώντας «Για Σένα Μόνο» στο οποίο η ίδια υπογράφει στίχους και μουσική.

 Η καριέρα και τα πρώτα βήματα του Πασχάλη Τερζή

Ο Πασχάλης Τερζής γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πυλαία της Θεσσαλονίκης. Η ουσιαστική αρχή και επαφή με το χώρο του τραγουδιού έγινε στην Ρόδο το 1974 με το συνθέτη και μουσικό Γρηγόρη Τζιστούδη. Εκτός από τα λαϊκά τραγούδια ο Πασχάλης τραγουδούσε και δημοτικά και ενθουσίαζε το κοινό. Αν και είχε αρκετές προτάσεις για κυκλοφορία δίσκου από διάφορους, τελικά δεν κατάφερε να πραγματοποιηθεί μέχρι το 1980 (έχοντας ήδη αρκετά χρόνια στο τραγούδι).

Τότε τον άκουσε ο Χρήστος Νικολόπουλος, ο οποίος και τον έβαλε στη δισκογραφία. Ακολούθησε ο πρώτος προσωπικός του δίσκος με τον τίτλο “Λέω” το 1982. Η επιτυχία αυτού του δίσκου έγινε η αφετηρία για μια στενότερη συνεργασία και φιλία με τον συνθέτη. Παράλληλα με τη δισκογραφική τους δουλειά, πραγματοποίησαν μαζί συναυλίες σε όλη την Ελλάδα και εμφανίσεις σε κέντρα της Θεσσαλονίκης.

Το 1982, συμμετέχει φιλικά στο δίσκο “Παίξε Χρήστο επειγόντως” μαζί με την Ελένη Βιτάλη, τον Γιώργο Σαρρή και τον Δημήτρη Κοντογιάννη, σε μουσική Χρήστου Νικολόπουλου και στίχους Μανώλη Ρασούλη.

Το 1983, ακολουθεί ο δεύτερος επιτυχημένος προσωπικός δίσκος του Π. Τερζή με τον τίτλο “Μίλα μου στον ενικό”. Ένας δίσκος που περιέχει και το μεγάλο σουξέ “Φαντασία μου πλανεύτρα”. Η μουσική είναι του Χρήστου Νικολόπουλου και οι στίχοι των Λευτέρη Χαψιάδη και Χριστόφορου Μπαλαμπανίδη. Την ίδια περίοδο, ο Πασχάλης Τερζής συμμετέχει στον δίσκο “Όλοι δικοί μας είμαστε” των Χ. Νικολόπουλου, Μανώλη Ρασούλη μαζί με τους Νίκο Παπάζογλου, Δημήτρη Κοντογιάννη και Νάντια Καραγιάννη.

Το 1986 είναι η χρονιά του δίσκου “Εθνική Θεσσαλονίκης” με 12 τραγούδια σε συνθέσεις των Θεόδωρου, Χρήστου Νικολόπουλου και στίχους του Λευτέρη Χαψιάδη. Το 1988, ο Πασχάλης Τερζής συνεργάζεται με τον Τάκη Μουσαφίρη στον δίσκο “Καινούρια Χρώματα”, στον οποίο τραγουδάει οκτώ τραγούδια. Τον Μάρτιο του 1990, συνεργάζεται για ακόμη μια φορά με το Χρήστο Νικολόπουλο και την Κατερίνα Κόρου. Δίσκος σταθμός στην καριέρα του με τίτλο “Είμαι μόνος μου”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments