Lifestyle

Ασημίνα Ιγγλέζου: Πίνει τον καφέ της με μικροσκοπικό μπικίνι

Ασημίνα Ιγγλέζου: Πίνει τον καφέ της με μικροσκοπικό μπικίνι
Ασημίνα Ιγγλέζου: Η πρώην παίκτρια του Survivor προκάλεσε ταραχή ανεβάζοντας στο Instagram φωτογραφία της με μικροσκοπικό μπικίνι.

Η Ασημίνα Ιγγλέζου είναι από τις γυναίκες που προκαλούν ταραχή με το πέρασμα τους και μάλιστα η ίδια διαθέτει απίστευτες αναλογίες και ιδανικές καμπύλες. Το κορίτσι που απολαύσαμε στον φετινό κύκλο του Survivor στον ΣΚΑΪ είναι μια υπεραθλήτρια.

Για άλλη μία φορά λοιπόν ανέβασε την θερμοκρασία αναρτώντας μία φωτογραφία στην οποία πίνει τον καφέ της, όμως το θέμα δεν είναι ο καφές, αλλά τι φορούσε. Στα στιγμιότυπα που ανέβασε φορά μικροσκοπικό μπικίνι και προκαλεί “ταραχή” στους άνδρες followers της.

Τι είχε αναφέρει για την εμπειρία της στο φετινό Survivor

Η πανέμορφη αθλήτρια είχε βρεθεί πριν από λίγο καιρό στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2night show«, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο ριάλιτι επιβίωσης, στις ύπουλες επιθέσεις που δέχτηκε από συμπαίκτες της, στην οικογένειά της και στον σύζυγό της.

Μιλώντας για την προσωπική της ζωή έκανε μνεία στις διακρίσεις της στον αθλητισμό αλλά και στο μόντελινγκ, εξήγησε γιατί ανεβάζει σέξι και αποκαλυπτικές φωτογραφίες στο Instagram ενώ είπε για την οικογένειά της ότι την στηρίζει σε κάθε της βήμα. «Έχω δυο κόρες. Η μεγάλη είναι 22 και η μικρή 12. Παντρεύτηκα δυο φορές. Ήμουν 4 μηνών έγκυος γι΄αυτό είμαι σκυθρωπή στις φωτογραφίες. Μετά από 10 χρόνια ανανεώσαμε τους όρκους μας στο Λας Βέγκας. Ήταν ιδέα του άντρα μου. Το 2014 πήγα σε διαγωνισμό ομορφιάς που έγινε στην Κίνα και διακρίθηκα» ανέφερε.

Για τα γυμνά στο Instagram:

«Δεν ασχολούμαι με το τι λένε. Περνάω καλά και γενικά κάποιος και άγιος να είναι, χίλια καλά να έχει κάνει, ένα πράγμα να κάνει κάποιος που να μην του αρέσει θα τον κατηγορήσει. Είμαι ακομπλεξάριστη. Έχω μια άνεση με το σώμα μου ως αθλήτρια. Πολλοί αθλητές φωτογραφίζονται γυμνοί. Ο σύζυγός μου είναι άνετος με τις σέξι φωτογραφίες που ανεβάζω στα social. Έχω κάνει το γύρο των γιγάντων στις Άλπεις. Τερμάτισα αλλά δεν ένιωθα τα πόδια μου από το κρύο για μήνες. Έκανα μια γυμνή φωτογράφιση στο κέντρο της Αθήνας με φωτογράφο το Σπύρο Χατζηαγγελάκη».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments