Lifestyle

Η Κιμ Καρντάσιαν ευχαρίστησε 225 εκατομμύρια followers με την πιο καυτή φωτογραφία

Η Κιμ Καρντάσιαν ευχαρίστησε 225 εκατομμύρια followers με την πιο καυτή φωτογραφία
Κιμ Καρντάσιαν: Κορμί που κολάζει.

Μια σούπερ καυτή φωτογραφία αποφάσισε να ανεβάσει στο Instagram για να ευχαριστήσει τους 225 εκατ. ακόλουθους της η Κιμ Καρντάσιαν.

Κιμ Καρντάσιαν: Η καυτή φωτογραφία

Με αφορμή το γεγονός ότι απέκτησε τόσους followers και ήρθε στην 7η θέση των celebrities με το μεγαλύτερο κοινό στο Instagram, μετά τον Κριστιάνο Ρονάλντο, την Αριάνα Γκράντε και την αδερφή της Κάιλι Τζένερ, η Κιμ ανάρτησε μία από τις πιο σέξι πόζες της.

Φορώντας ένα μαύρο μικροσκοπικό μπικίνι απόλαυσε τον ήλιο στην ξαπλώστρα της μπροστά στην πολυτελή πισίνα της και τρέλανε τους φανς της.

Κιμ Καρντάσιαν: Λίγα λόγια για αυτή

Η Κιμ Καρντάσιαν , είναι Αμερικανίδα τηλεοπτική περσόνα, επιχειρηματίας και μοντέλο, που έγινε ευρέως γνωστή από το 2007 και έπειτα.

Η Κιμ Καρντάσιαν γεννήθηκε στις 21 Οκτωβρίου 1980 στο Λος Άντζελες. Είναι το δεύτερο παιδί του δικηγόρου Ρομπερντ Καρντασοφ και της Κρις Τζένερ (το γένος Χούτον). Έχει τρία βιολογικά αδέλφια (Κόρτνεϊ, Κλοέ & Ρομπ) αλλά και δύο ετεροθαλείς αδελφές (Κένταλ & Κάιλι) από τον γάμο της μητέρας της με τον Μπρους Τζένερ. Έχει ρίζες από την Αρμενία, την Ολλανδία, την Αγγλία και την Σκωτία. Αποφοίτησε από το Marymount High School (ένα ιδιωτικό ρωμαιοκαθολικό σχολείο θηλέων) και για πολλά χρόνια ήταν στενή φίλη και στυλίστας της Πάρις Χίλτον, γεγονός που της έφερε την αρχική διασημότητα. Κιμ Καρντάσιαν

Τον Φεβρουάριο του 2007, διέρρευσε το sex tape που είχε κάνει το 2003 με τον τότε σύντροφο της, Ray J και λόγω αυτού απέκτησε αρκετή φήμη στα media. Λίγο αργότερα, η Καρντάσιαν άσκησε αγωγή εναντίον της εταιρίας Vivid Entertainment, η οποία άρχισε να διανέμει το βίντεο χαρακτηρίζοντας την ως Kim K Superstar. Τον Οκτώβριο της ίδιας χρονιάς, εκείνη και η οικογένεια της ξεκίνησαν να συμμετέχουν στο ριάλιτι του E!, «Keeping Up With The Kardashians», το οποίο λόγω της μεγάλης του επιτυχίας, δημιούργησε spin-offs, το «Kourtney and Kim Take New York» , το «Kourtney and Kim Take Miami» , το Kourtney and Khloe Take The Hamptons , το Revenge Body With Khloe Kardashian , το Rob & Chyna , καθώς και το πολύ πρόσφατο Life of Kylie . Τον Δεκέμβριο του 2007, έκανε το πρώτο της εξώφυλλο για το περιοδικό «Playboy», κάτι που την έκανε ακόμη πιο γνωστή.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments