Lifestyle

Big Brother: Μυστήριο με τη νικήτρια του ριάλιτι

Big Brother: Μυστήριο με τη νικήτρια του ριάλιτι
Big Brother: Που βρίσκεται και τι κάνει σήμερα η νικήτρια του δημοφιλούς ριάλιτι; Γιατί άραγε εξαφανίστηκε από προσώπου γης; Δείτε τι συνέβη.

Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που η Άννα Μαρία Ψυχαράκη κατάφερε να αναδειχτεί σε νικήτρια του Big Brother. Παρά τις έντονες φήμες πως η δικηγόρος με τον έντονο χαρακτήρα που αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές θα είχε δικό της ρόλο σε εκπομπή στο κανάλι του Φαλήρου, αυτό δεν έγινε ποτέ. Αντίθετα, η Άννα Μαρία πλέον έχει εξαφανιστεί εντελώς από το χώρο των media.

Big Brother: Τελικά που είναι η νικήτρια;

Με καταγωγή από την Κρήτη, συνεχίζει να ασκεί το επάγγελμα της στο νησί της. Ενώ, σχεδόν καθημερινές είναι οι αναρτήσεις που κάνει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Ωστόσο, πρόσφατα πέρασε μια περιπέτεια αφού απευθύνθηκε στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος λόγω του ότι της έκλεψαν το προφίλ στην εν λόγω πλατφόρμα. Μάλιστα, το είχε ανακοινώσει και ζητούσε να την βοηθήσουν να ενημερώσει τους ακόλουθους της.

Ο νέος λογαριασμός της Άννας Μαρίας Ψυχαράκη και η ανάρτηση

Η Άννα Μαρία Ψυχαράκη βέβαια έφτιαξε νέο προφίλ και έχει δημοσιεύσει φωτογραφίες της. Όπως βλέπουμε, 7 μήνες μετά το Big Brother, η Κρητικιά δικηγόρος δεν έχει αλλάξει και πολύ. Ωστόσο, είναι φανερό πως έχει ανανεωθεί!

Δείτε πως είναι σήμερα η νικήτρια του ριάλιτι:

Άννα Μαρία Ψυχαράκη: Λίγα λόγια για την ίδια

Η Άννα Μαρία Ψυχαράκη είναι δικηγόρος και έχει καταγωγή από την Κρήτη και συγκεκριμένα από το Ηράκλειο. Πόσο χρονών είναι; Θα το διαβάσετε στο τέλος του άρθρου.

Η Κρητικιά δικηγόρος έχει δηλώσει παρορμητική, αυστηρή και λιγάκι… ζηλιάρα. Ονειρεύεται έναν παραδοσιακό κρητικό γάμο. Πως θέλει τον τον γαμπρό; Τον θέλει ψηλό με ωραία μάτια, έξυπνο και με χιούμορ. Big Brother

Στο εισαγωγικό της βίντεο στην αρχή του ριάλιτι η Άννα Μαρία είπε: «Είμαι η Άννα Μαρία Ψυχαράκη. Κατάγομαι από το Ηράκλειο της Κρήτης. Είμαι δικηγόρος. Γενικά είμαι πολύ δυνατός χαρακτήρας. Είμαι πολύ αυθόρμητη, είμαι πολύ παρορμητική, είμαι πάρα πολύ ειλικρινής, πάρα πολύ αυστηρή αλλά έχω πολύ χιούμορ και γενικότερα είμαι πολύ καλός άνθρωπος, πολύ γλυκιά. Η αδυναμία μου είναι ο αδερφός μου ο Αλέξανδρος, ο Αλέξης μου, ο οποίος είναι παιδί με ειδικές ανάγκες. Τον αγαπάω πάρα πολύ. Όσες φορές είμαι στενοχωρημένη πάω, του λέω «Αλέξη μου, αγάπη μου», με αγκαλιάζει, με σφίγγει και μου κάνει «Μμμμμ» σα να μου λέει «Όλα καλά θα πάνε» και είμαι τυχερή που τον έχω». Big Brother

Η Άννα Μαρία συνέχισε λέγοντας: «Δεν μου αρέσουν οι άντρες οι οποίοι δεν είναι 100% άντρες, γενικότερα δηλαδή που δεν είναι έτσι της παλιάς σχολής. Γι’αυτό ούτως ή άλλως είμαι και μόνη μου εδώ και δυόμιση χρόνια. Και όχι τίποτα άλλο, δεν ξέρω αλλά ο πατέρας μου και η μάνα μου έχουν αγανακτίσει. Σχετικά με το γάμο τώρα που θα ήθελα, το γάμο των ονείρων μου θα ήταν ιδανικό να γίνει σε ένα ωραίο νησί με δύο τρεις χιλιάδες καλεσμένους».

Τέλος η Άννα Μαρία είπε: «Είμαι πάρα πολύ υπερπροστατευτική με όλο τον κόσμο. Μιλάω πάρα πολύ (ώρες ώρες). Τρώω πολύ (ώρες ώρες). Αν βρεθεί κάποιο ωραίο παιδί εκεί που με κοιτάζει αυτή τη στιγμή και θέλει να κάνει ένα ωραίο γάμο, να έχει έτσι μια ωραία γυναίκα που θα τον φροντίζει, θα του μαγειρεύει, θα του σιδερώνει ΝΑ’ΜΑΙ». Ποια είναι η ηλικία της; Η Άννα Μαρία Ψυχαράκη είναι 36 ετών.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments