Video

Γέννησε η Scarlett Johansson: Αυτό είναι το φύλο του μωρού

Γέννησε η Scarlett Johansson: Αυτό είναι το φύλο του μωρού
Γέννησε η Scarlett Johansson: Το δεύτερο της παιδί έκανε η καταξιωμένη ηθοποιός, με τον σύζυγό της, Colin Kelly Jost.

Η Scarlett Johansson ένα υγιέστατο αγοράκι που αποτελεί τον καρπό του έρωτά της με τον Colin Kelly Jost, ο οποίος δημοσιοποίησε το χαρμόσυνο γεγονός, μη μπορώντας να συγκρατήσει τον ενθουσιασμό του. Αυτό είναι το πρώτο παιδί για τον σεναριογράφο και το δεύτερο για την διάσημη ηθοποιό, καθώς έχει αποκτήσει μια κόρη, την τη Rose Dorothy Dauriac, από τον γάμο της με τον με τον γάλλο δημοσιογράφο Romain Dauriac.

Πριν από λίγες ώρες ο Colin Jost είχε επιβεβαιώσει ότι η σύζυγός του, Η πρωταγωνίστρια της ταινίας «Μαύρη Χήρα» περιμένει το πρώτο τους παιδί, προσθέτοντας πως ανυπομονεί να γίνει μπαμπάς. Σε μια συναυλία στο Ridgefield Playhouse στο Connecticut το Σαββατοκύριακο, ο 39χρονος είπε μπροστά σε κόσμο «περιμένουμε μωρό, είναι συναρπαστικό», σύμφωνα με πηγή που επικαλείται το Page Six.

Σήμερα ανακοίνωσε τον ερχομό του μικρού τους μπόμπιρα, ενώ προχώρησε και στην αποκάλυψη του όνομάτος του, που θα είναι Cosmo. Ζήτησε, επίσης, να σεβαστούν όλοι την ιδιωτική τους ζωή αυτή τη στιγμή.

 

Το ζευγάρι παντρεύτηκε τον Οκτώβριο του 2020 μετά από τρία χρόνια σχέσης και οι πρώτες φήμες για την εγκυμοσύνη της άρχισαν να ακούγονται τον Ιούνιο, επειδή η Γιόχανσον απείχε από αρκετές εκδηλώσεις του “Black Widow”.

Όπως αποδείχθηκε, ο λόγος που δεν είχε παραχωρήσει πολλές συνεντεύξεις για την προώθηση του« Black Widow», ήταν η εγκυμοσύνη.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Colin Jost (@colinjost)

 Scarlett Johansson – Colin Jost: Η πρόταση γάμου αλά James Bond

Μιλώντας το 2019 στην εκπομπή της Helen Degeneres η Scarlett Johansson είχε μιλήσει για την πρόταση γάμου που της έκανε ο αγαπημένος της λέγοντας μεταξύ άλλων ότι δεν το περίμενε και πως ήταν μια πολύ «ξεχωριστή στιγμή».

«Έκανε μια James Bond στιγμή» απάντησε η ηθοποιός όταν η παρουσιάστρια την ρώτησε αν ήταν ρομαντικός ο τρόπος που της ζήτησε να γίνει γυναίκα του. «Το απογείωσε» πρόσθεσε ακόμα.

Scarlett Johansson – Colin Jost: Ο «μυστικός γάμος»

Παντρεύτηκαν κρυφά και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας τον Οκτώβριο του 2020.

Το ζεύγος αντάλλαξε όρκους αιώνιας αγάπης σε μια σεμνή τελετή με παρόντες μόνο τα πολύ κοντινά τους πρόσωπα. Πρόκειται για τον δεύτερο γάμο της Johansson, καθώς η 36χρονη ηθοποιός έχει παντρευτεί άλλες δυο φορές στο παρελθόν.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments