Lifestyle

Αθηνά Οικονομάκου: Κάνει SUP και τραβάει τα βλέμματα

Αθηνά Οικονομάκου: Κάνει SUP και τραβάει τα βλέμματα
Αθηνά Οικονομάκου: Συνεχίζει τις καλοκαιρινές τις διακοπές στον Άγιο Σώστη από όπου και ανέβασε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, που την δείχνει να κάνει SUP και να τρελαίνει τους πάντες.

Στις 11 Ιουνίου η Αθηνά Οικονομάκου έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί της, μια υπέροχη κόρη.

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος έχουν ακόμα ένα παιδί, τον Μάξιμο. Λίγες εβδομάδες μετά τη γέννα, η οικογένεια έφυγε για καλοκαιρινές διακοπές έχοντας μαζί τη μικρή Σιέννα.

 Έκανε SUP και έδειξε το κορμί της δύο μήνες μετά τη γέννα. Ακόμα δείχνει την αδυναμία της στα water sports, απολαμβάνοντας μερικές στιγμές χαλάρωσης πριν την επιστροφή της στην τηλεόραση τη νέα σεζόν.

Δείτε την εντυπωσιακή φωτογραφία

Αθηνά Οικονομάκου: Λίγα λόγια για αυτή

Η Αθηνά Οικονομάκου είναι Ελληνίδα ηθοποιός, επιχειρηματίας και παρουσιάστρια. Αποφοίτησε από τη δραματική σχολή Κεντρική Σκηνή της Μιμής Ντενίση το 2007 ενώ την ίδια χρονιά έκανε το ντεμπούτο σε τηλεόραση και θέατρο. Έγινε ιδιαίτερα γνωστή στο ευρύ κοινό από το ρόλο της Ξένιας Παππά στην επιτυχημένη καθημερινή σειρά του MEGA Η Ζωή της Άλλης στην οποία πρωταγωνίστησε από το 2009 μέχρι το 2012. Ακολούθησαν οι συμμετοχές της σε γνωστές τηλεοπτικές σειρές όπως Κλεμμένα Όνειρα, Το δαχτυλίδι της φωτιάς, Η χειρότερη εβδομάδα της ζωής μου και Έλα στη θέση μου.

Το 2016 ξεκίνησε να δραστηριοποιείται επιχειρηματικά, δημιουργώντας την εταιρεία κοσμημάτων Allover. Το 2019 επέκτεινε τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες, εγκαινιάζοντας την εταιρεία ένδυσης Project SOMA. Γεννήθηκε στις 6 Μαρτίου του 1986 στη Σκάλα Λακωνίας όπου πέρασε τα παιδικά της χρόνια. Σε ηλικία 18 ετών εγκαταστάθηκε στην Αθήνα για να σπουδάσει στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο. Κατά τη διάρκεια του δεύτερου έτους των σπουδών της, το 2005, αποφάσισε να σπουδάσει υποκριτική και να γίνει ηθοποιός.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments