Lifestyle

Kourtney Kardashian – Travis Barker: Τα καυτά φιλιά στον λαιμό

Kourtney Kardashian – Travis Barker: Τα καυτά φιλιά στον λαιμό
Kourtney Kardashian - Travis Barker: Ο μεγάλος τους έρωτας δεν κρύβεται και η super star θέλησε να ποστάρει φωτογραφίες με τα καυτά φιλιά του αγαπημένου της στον λαιμό της.

Σε όλη τη διαδρομή από το Cabo, η Kourtney Kardashian μάλλον ήθελε το διαδίκτυο να γνωρίζει ότι εκείνη και ο Travis Barker βρίσκονται πολύ κοντά ο ένας στον άλλον και περνούν ρομαντικές στιγμές στις διακοπές του. Η realliyty star μοιράστηκε μια φωτογραφία της με τον Barker να ποζάρουν σε μια σκάλα και να τη φιλάει στο λαιμό της.

«Πεντανόστιμο», έγραψε η Καρντάσιαν στη λεζάντα της φωτογραφίας, αναφερόμενη στο φιλί του αγαπημένου της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kourtney Kardashian (@kourtneykardash)

Η γραφική εικόνα του PDA έρχεται αφού ο Barker δημοσίευσε χθες μια ανάρτηση στο Instagram στην οποία αποδίδει στην Kardashian ότι τον βοήθησε να πετάξει ξανά σε αεροπορική πτήση, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του σε αεροπορικό δυστύχημα του 2008 που σκότωσε τέσσερα άτομα. «Μαζί σου όλα είναι πιθανά 🖤 @kourtneykardash», έγραψε στη λεζάντα με φόντο το αεροπλάνο (το ιδιωτικό αεροσκάφος της αδερφής της Kourtney, Kylie Jenner.

Μια πηγή μίλησε στο αμερικάνικο περιοδικό «Ε!» αυτή την εβδομάδα για το πώς η Kourtney ενθάρρυνε τον ντράμερ να αντιμετωπίσει τον φόβο του για να πετάξει. «Αυτό ήταν κάτι που ο Travis δούλευε εδώ και αρκετό καιρό», δήλωσε στο πρακτορείο ένας εκ των έσω στενών του Barker.

«Είναι κάτι που ήθελε να κάνει και να ξεπεράσει. Η Kourtney ήταν απίστευτα υποστηρικτική και μέσα από την αγάπη, τη βοήθεια και την εμπιστοσύνη της σε αυτόν, μπόρεσε επιτέλους να αφήσει πίσω τον φόβο του. Οι άνθρωποι που ήταν κοντά στον Travis από τη συντριβή είναι πολύ ενθουσιασμένοι γι’ αυτόν».

Μια πηγή κοντά στη μελαχρινή καλλονή, ζύγισε επίσης τον ρόλο που έπαιξε. «Η ζωή του έχει αλλάξει εντελώς από τότε που ήταν με τον Kourtney και αισθάνεται έτοιμος να κάνει τα πάντα», είπε η πηγή. «Τον βοήθησε να ξεπεράσει αυτόν τον φόβο και νιώθει ότι μπορεί να κάνει τα πάντα μαζί της. Ήθελε να πετάξει για λίγο και ένιωσε ότι επιτέλους ήταν η κατάλληλη στιγμή».

Kourtney Kardashian: Το νέο hair look

H Kourtney, η μεγαλύτερη από τις αδελφές Kardashians, δεν μας είχε συνηθίσει σε τολμηρές αλλαγές στο hair look της, όπως κάνουν οι διάσημες αδελφές της, αφού για δεκαετίες είχε σχεδόν πάντα μακριά, εβένινα μαλλιά.

Τώρα, όμως και αυτή υπέκυψε στο hot hair trend που θέλει πολλές να τολμούν να κόψουν καρέ τα μαλλιά τους, καθώς το καλοκαίρι οδεύει προς το τέλος του.

Η 42χρονη ανέβασε στο Instagram μια σειρά  από selfies για να δείξει το νέο κοντό μαλλί της και τα likes, αλλά και τα σχόλια για το πόσο αγνώριστη και ανανεωμένη δείχνει πέφτουν βροχή.

Kourtney Kardashian: Η αντίδρασή της στις φήμες περί εγκυμοσύνης

Η διάδοση εξωφρενικών φημών είναι κάτι που βιώνουν συχνά οι περισσότεροι celebrities. Μια αντίστοιχη εμπειρία είχε πρόσφατα η Kourtney Kardashian. Συγκεκριμένα, ξεκίνησε η είδηση ότι είναι έγκυος, εξαιτίας ενός Instagram post της. Όπως ήταν αναμενόμενο, έγινε απευθείας viral και το διαδίκτυο πήρε αμέσως “φωτιά”. Ωστόσο, η 42χρονη Kourtney αποφάσισε να φέρει την αλήθεια στο φως.

Πριν από λίγες μέρες λοιπόν η Kardashian δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό, μια σειρά από mirror selfies. Ήταν άκρως γοητευτική με minimal μακιγιάζ, high bun και ντυμένη με μια midi κόκκινη φούστα και μαύρο SKIMS bralette. Η κοιλιά της ήταν εκτεθειμένη, γεγονός που οδήγησε σε ανεπιθύμητα σχόλια και υποθέσεις. “Είναι έγκυος!”, έγραψε ένας ακόλουθός της στα σχόλια, ενώ μερικοί σχολίασαν με emojis που συμβολίζουν την εγκυμοσύνη.

Η Kourtney δεν άφησε τις φήμες να οργιάσουν και δεν άργησε να απαντήσει. “Είμαι μια γυναίκα με ΣΩΜΑ” έγραψε, βάζοντας τα trolls στη θέση τους. Είναι ήδη μητέρα τριών παιδιών -Mason, Penelope και Reign-, τα οποία απέκτησε με τον πρώην σύζυγό της, Scott Disick. Μολονότι βρίσκεται σε νέα σχέση με τον μουσικό Travis Barker, δεν έχουν συζητήσει δημοσίως το ενδεχόμενο να αποκτήσουν παιδί μαζί.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments