Lifestyle

Βάσω Λασκαράκη: Έτσι είναι το κορμί της με μπικίνι και χωρίς ρετούς στα 41 της

Βάσω Λασκαράκη: Έτσι είναι το κορμί της με μπικίνι και χωρίς ρετούς στα 41 της
Βάσω Λασκαράκη: Δημοσίευσε μία φωτογραφία της με μπικίνι και χωρίς ρετούς και είναι απλά απίθανη.

Η ηθοποιός βρίσκεται στην Κέρκυρα, απόλαυσε τη βουτιά της, έκανε ηλιοθεραπεία και πόσταρε μία μαγική φωτογραφία της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram χωρίς ουδεμία επεξεργασία και είδαμε πως είναι πραγματικά το κορμί της.

H Βάσω Λασκαράκη σχολίασε: «Καλοκαίρι. Αλμύρα. Ήλιος. Θάλασσα. Ελλάδα. 💙 [hidden treasures]», ενώ από τα hashtag που έβαλε, αποκάλυψε ότι είναι στην Κέρκυρα.

Όσο για το κορμί της; Η ηθοποιός έχει αψεγάδιαστη σιλουέτα.

Κι αν αναρωτιέσαι πως με άντρα σεφ διατηρεί τη σιλουέτα της, την απάντηση έχει δώσει η ίδια.

«Το μυστικό μου; Η γυμναστική. Όσο και να προσέχεις τη διατροφή σου αν δεν γυμνάζεσαι δεν βλέπεις το αποτέλεσμα που περιμένεις. Με τη γυμναστική αλλάζει η σύσταση του σώματος. Ούτε εγώ το πίστευα, αλλά το είδα να συμβαίνει. Δεν είχα γυμναστεί ποτέ πριν, αλλά μου έγινε συνήθεια. Βέβαια έχω και τον κατάλληλο άνθρωπο δίπλα μου ου ασχολείται μόνο με τις δικές μου ανάγκες και δυνατότητες. Είμαι τυχερή γιατί μπορώ να ρυθμίζω και το πρόγραμμά μου, μιας και κάνω personal training. Εννοείται ότι δεν χρειάζεται όλοι να έχουν τον δικό τους γυμναστή, αρκεί όμως να κάνουν κάτι. Αποφεύγω τα τηγανητά και τα λιπαρά, αλλά γενικά δεν θα στερηθώ τίποτα. Δεν θα κάνω δηλαδή υπερβολές, ούτε θα θυσιάσω τη γεύση. Κρατάω ένα μέτρο».

Δες την απίθανη αρετουσάριστη φωτογραφία της στην παρακάτω gallery.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments