Πολιτική

Γιώργος Παπανδρέου: Βαφτίστηκε η εγγονή του στην Κρήτη

Γιώργος Παπανδρέου: Βαφτίστηκε η εγγονή του στην Κρήτη
Γιώργος Παπανδρέου: Ο πρώην πρωθυπουργός βρέθηκε στην Κρήτη για το γεγονός.

Στο νησί της Κρήτης και πιο συγκεκριμένα στα Μάλια βρέθηκε ο πρώην πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου για τη βάφτιση της εγγονής του. Ο γιος του, Ανδρέας Παπανδρέου βάφτισε την κόρη του, η οποία είναι δύο ετών, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε δεξίωση σε χώρο ψυχαγωγίας της περιοχής.

Γιώργος Παπανδρέου: Ποιο όνομα πήρε η εγγονή του

Η μικρή εγγονή του Γιώργου Παπανδρέου πήρε το όνομα Εμμέλεια. Δείτε τις σχετικές εικόνες που κυκλοφόρησαν στα τοπικά site και στο instagram από το μυστήριο που έγινε σε κλειστό κύκλο με ελάχιστους καλεσμένους. Γιώργος Παπανδρέου

Ο Γιώργος Παπανδρέου έγινε παππούς τον Αύγουστο του 2019 και η εγγονή του βαφτίστηκε ανήμερα των γενεθλίων της. Εντυπωσιακή παρουσία στη βάφτιση, ήταν η κόρη του Γιώργου Παπανδρέου και θεία της μικρής, Μαργαρίτα Παπανδρέου η οποία πήρε το διδακτορικό της πριν από λίγους μήνες, με σκούρο κόκκινο μίνι φόρεμα και μαύρα πέδιλα.

Γιώργος Παπανδρέου

Ο Ανδρέας Παπανδρέου είναι γιος του Γιώργου από τον πρώτο του γάμο με την Εύα Γεωργίου.

Γιώργος Παπανδρέου

Αποφοίτησε από το Αμερικάνικο Κολέγιο και κατόπιν πήγε στη Βοστόνη για να σπουδάσει οικονομικά. Πριν όμως ολοκληρώσει τις σπουδές του στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού άλλαξε σχέδια και πιο συγκεκριμένα μετακόμισε στην Σουηδία για σπουδές κοινωνιολογίας, ωστόσο τα τελευταία χρόνια ζει στο Ηράκλειο της Κρήτης. Το 2019, έγινε πατέρας ενός κοριτσιού, που απέκτησε με την σύντροφό του Πωλίνα Πατραμάνη.

Γιώργος Παπανδρέου: Η συγκινητική ανάρτηση για το διδακτορικό της κόρης του

«Πάντα μεγάλη η χαρά να βλέπεις τα παιδιά σου να κάνουν βήματα σημαντικά στη ζωή τους, να κοπιάζουν αλλά και να πραγματοποιούν ονειρά τους. Συγχαρητήρια Μαργαρίτα για την παρουσίαση και την απόκτηση του διδακτορικού σου στην Βιολογία!», είχε αναφέρει στο μήνυμά του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments