Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για το Σάββατο [21/08/2021]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για το Σάββατο [21/08/2021]
Ζώδια σήμερα: Δείτε τις σημερινές ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Αυτές είναι οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια για σήμερα Σάββατο 21 Αυγούστου.

Κριός

Η αυτοπεποίθηση, λειτουργεί μαγικά σε οποιαδήποτε περιοχή του κόσμου σου. Όμως η ερωτική σου ζωή είναι αυτή που θα επωφεληθεί περισσότερο τώρα. Αν λειτουργήσεις με περισσότερη αισιοδοξία θα εκπλαγείς από τη διαφορά που θα δεις στο δεσμό σου. Η επιλογή σχετικά με το αν θα φέρεις θετική ή αρνητική ενέργεια στην ερωτική σου ζωή, είναι πλέον δική σου. Μην αφήνεις κανένα περιθώριο για αρνητικότητα.

Ταύρος

Θα αισθανθείς άνετα να μην φέρεις την οποιαδήποτε αναταραχή στο δεσμό σου τώρα. Θα μπεις στον πειρασμό να τηρήσεις αυτό που είναι ασφαλές και προβλέψιμο και όχι να ξεπεράσεις ένα ρομαντικό όριο στη σχέση σου – συναισθηματικά, στενά ή και τα δύο. Αν όμως η καρδιά σου λέει, πως παραμερίζοντας την πιθανότητα μιας παθιασμένης προόδου, συμβιβάζεσαι με το δεύτερο καλύτερο, αξίζει να προσέξεις αυτό το μήνυμα!

Δίδυμος

Υπάρχει άφθονη θετική, εμπνευσμένη ενέργεια για να αντλήσεις τώρα. Αυτή μπορεί να εφαρμοστεί σε οποιαδήποτε περιοχή του κόσμου σου, αλλά θα βοηθήσει περισσότερο τη σχέση σου να αναπτυχθεί ή να περάσει σε ένα νέο επίπεδο. Αν ρισκάρεις περισσότερο στο όνομα της αγάπης, τότε θα δεις και την πρόοδο που θα επιτευχθεί. Πάρε λοιπόν ένα υπολογισμένο ρίσκο και δες τα αποτελέσματα

Καρκίνος

Τα ερωτικά ζητήματα θα έχουν πάντα σκαμπανεβάσματα. Πόσο βαρετή θα ήταν η ερωτική σου ζωή αν δεν υπήρχαν κι αυτά όμως; Κάθε ρομαντική πρόκληση που αντιμετωπίζεις τώρα, μπορεί να χρειάζεται πιο λεπτό χειρισμό από ό, τι νομίζεις. Αν πρόκειται να φέρεις στο φως κάτι που πιστεύεις ότι χρειάζεται βελτίωση, τότε φρόντισε να έχεις μια απάντηση ή μια λύση έτοιμη.

Λέων

Το μόνο που μπορεί να χρειαστεί, είναι μια θετική εξέλιξη για να δημιουργήσεις ή να ενισχύσεις αυτό το συναίσθημα της ευτυχίας στην ερωτική σου ζωή. Με τη Σελήνη στα πρόθυρα να γεμίσει, ξεκινά ένα νέο κεφάλαιο που αφορά την ερωτική σου ζωή ή μια ιδιαίτερη συνεργασία. Όμως το μέλλον της, θα φανεί πολύ πιο εμπνευσμένο – και για έναν πολύ καλό λόγο!

Παρθένος

Μια ρομαντική αποκάλυψη στη σχέση σου, μπορεί να σε κάνει να νιώσεις πως έχασες το χρόνο σου ή κάποιες ευκαιρίες στο παρελθόν. Όμως αυτό είναι λάθος και ανόητες σκέψεις. Οι διαφωτιστικές πληροφορίες έρχονται να σε βρουν. Γι’ αυτό όταν έρθουν αγκάλιασέ τες. Είναι το εισιτήριό σου για να εγκαταλείψεις οριστικά, μια ξεπερασμένη στάση ή πεποίθηση.

Ζυγός

Αν το μυαλό σου σκέφτεται συνεχώς μια ρομαντική φιλοδοξία ή ένα όνειρο, αξίζει όλη σου την προσοχή. Στην πραγματικότητα, δίνοντας την αμέριστη προσοχή σου σ’ αυτό το όραμα θα ανακαλύψεις πώς το είχες παραμερίσει εξαιτίας της εστίασής σου στις ευθύνες που είχες σε άλλους τομείς της ζωής σου. Αυτό όχι μόνο θα μπορούσε να είναι εμπνευσμένο, αλλά σου φανεί πιο εφικτό από ό, τι στο παρελθόν, επίσης.

Σκορπιός

Η δημιουργία θεμελιωμένων σχεδίων στο δεσμό σου, να είσαι σίγουρη πως δεν σκοτώνει τον σέξι αυθορμητισμό. Δεν χρειάζεται να εστιάσεις «επιστημονικά» την πρόοδο του δεσμού σου. Όμως θα ωφεληθείς αν κάνεις αργά, υπολογισμένα βήματα αντί να βουτάς με το κεφάλι. Είτε είσαι ελεύθερη είτε σε σχέση, η παθιασμένη πρόοδος βασίζεται σε ένα όραμα που πιστεύεις!

Τοξότης

Η Σελήνη υποστηρίζει την επικοινωνία με τον εραστή σου. Όμως η συνηθισμένη, παραδοσιακή φλυαρία, δεν θα είναι τόσο αποτελεσματική όσο κάποια θέματα που εστιάζουν στο μέλλον ή σε ανθρωπιστικά θέματα. Όσο τρελό κι αν ακούγεται, η συζήτηση για τις τελευταίες τεχνολογίες θα συμβάλλει στη δημιουργία ή την άνθηση μιας σύνδεσης. Μην αποκλείεις το γεγονός πως οι εφαρμογές δεδομένων ή τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μπορούν να γίνουν αναπόσπαστο μέρος της παθιασμένης προόδου!

Αιγόκερως

Είτε είσαι ελεύθερη είτε σε σχέση, θα προσελκύσεις τις δελεαστικές ιδιότητες μιας πνευματικής σύνδεσης τώρα. Όσο παραδοσιακή κι αν είσαι στα ερωτικά σου ζητήματα, μπορεί να υπάρχει κάτι παθιασμένα συναρπαστικό στις συζητήσεις με το ταίρι σου ή στις κοινές σας εξερευνήσεις σε άγνωστες ερωτικές και συναισθηματικές περιοχές. Πίστεψε, ότι ο αντισυμβατικός ρομαντισμός είναι «κοσμικά» επικυρωμένος!

Υδροχόος

Η Σελήνη στο ζώδιό σου, σε ενθαρρύνει να είσαι πιο προνοητική και πειραματική στο όνομα της αγάπης. Αυτό θα σου ακούγεται σαν μουσική για τα αυτιά και την καρδιά σου, αν κάτι στη σχέση σου έχει κολλήσει ή είναι πολύ παραδοσιακό για τις προτιμήσεις σου τελευταία. Οποιεσδήποτε ασυνήθιστες ιδέες έχεις για να δημιουργήσεις ή να ενισχύσεις τη σχέση σου, θα σου φανούν μαγικές τώρα. Αν μοιάζουν και σαν κλήση αφύπνισης… τόσο το καλύτερο! 

Ιχθύς

Η Σελήνη ενθαρρύνει ένα βαθύτερο επίπεδο στοχασμού στα ερωτικά σου τώρα. Ήρθε η ώρα να απολαύσεις λίγο χρόνο με τον εαυτό σου. Μπορεί επίσης η συμπονετική, φιλάνθρωπη φύση σου να εμφανιστεί αισθητά ισχυρότερη μ’ αυτόν τον τρόπο. Οποιαδήποτε ιδέα έχεις για να κάνεις τον κόσμο καλύτερο, θα υποστηριχθεί ολόψυχα κι από αυτόν που αγαπάς!

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments