Ελλάδα

Οδυσσέας Τσιαμπόκαλος: Νεκρός σε τροχαίο ο γνωστός ράπερ

Οδυσσέας Τσιαμπόκαλος: Νεκρός σε τροχαίο ο γνωστός ράπερ
Οδυσσέας Τσιαμπόκαλος: Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για τροχαίο με εγκατάλειψη. Τον οδηγό που χτύπησε τον 46χρονο αναζητά το ΑΤ Θηβών.

Σκοτώθηκε σε τροχαίο ατύχημα σε ηλικία 46 ετών, το βράδυ της Κυριακής ο Οδυσσέας-Αντρέας Τσιαμπόκαλος, ιδρυτικό μέλος του χιπ χοπ συγκροτήματος Razastarr.

Οδυσσέας Τσιαμπόκαλος: Για τροχαίο με εγκατάλειψη κάνουν λόγο οι πρώτες πληροφορίες

Σύμφωνα με πληροφορίες, το τροχαίο σημειώθηκε στο 30ο χλμ του επαρχιακού δρόμου Θηβών – Θίσβης, στο ύψος της Δομβραίνας, όταν κάτω από άγνωστες συνθήκες όχημα παρέσυρε και σκότωσε τον μουσικό που κινούταν πεζός, ενώ ο οδηγός τον εγκατέλειψε αιμόφυρτο στην άσφαλτο. Ο άτυχος άντρας λίγο μετά τη 01:00 διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Θηβών όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Τον οδηγό που χτύπησε τον 46χρονο αναζητά το ΑΤ Θηβών, που έχει αναλάβει την προανάκριση του τραγικού συμβάντος. Οδυσσέας Τσιαμπόκαλος

Οδυσσέας Τσιαμπόκαλος: Λίγα λόγια για τους Razastarr

Οι Razastarr δημιουργήθηκαν το 1993 στον Βύρωνα από τους Οδυσσεά-Ανδρέα Τσιαμπόκαλο (Οδυσσέα) και Νικόλα Καρίμαλη (Νικόλας).

Συγκαταλέγεται στην πρώτη γενιά των ελληνικών Hip Hop συγκροτημάτων μαζί με τους FF.C., Active Member, Ημισκούμπρια, Terror X Crew, κ.α. και έχει κυκλοφορήσει 2 LP (Όπως Λιώνει Το Κερί / Τα Πιο όμορφα Όνειρα Είναι Ανώνυμα) και ένα ΕΡ (Το Κελί). Από το 2000 και μετά, τα 2 μέλη των Razastarr κυκλοφόρησαν προσωπικές δουλειές και συνεργασίες με άλλους καλλιτέχνες. Παράλληλα, συνεργάστηκαν σε συναυλιακό επίπεδο με την παλιά σχολή αλλά και με νέους Hip Hop καλλιτέχνες, έλληνες και διεθνείς, με όλες τις πιθανές εκδοχές – Guest εμφανίσεις σαν Razastarr αλλά και σόλο σε συναυλίες, φεστιβάλ και άλλες εκδηλώσεις.

Επέστρεψαν στην δισκογραφία το 2014 με το τρίτο τους άλμπουμ ως Razastarr, το πρώτο μετά από 14 ολόκληρα χρόνια.

Ο Οδυσσέας Τσιαμπόκαλος ήταν αδερφός της Γιολάντας Τσιαμπόκαλου, ευρύτερα γνωστής ως Sadahzinia, που αποτελεί μία από τις πιο γνωστές Ελληνίδες ράπερ και μέλος του γνωστού hip hop/low bap συγκροτήματος Active Member.

«Αυτή είναι η αγκαλιά του αδερφού μου, Αντρέας – Οδυσσέας Δρακος Τσιαμπόκαλος – έκλεισε μέσα της τη συντριβή μου ξανά να με παρηγορήσει. Αγάπη μου γλυκειά σε χαιρετώ, πήγαινε στο καλό και αναπαυσου.»

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments