Ελλάδα

Πέτρος Φιλιππίδης: Έτοιμος να σπάσει τη σιωπή του

Πέτρος Φιλιππίδης: Έτοιμος να σπάσει τη σιωπή του
Πέτρος Φιλιππίδης: Θα δημοσιοποιήσει τις δικές του θέσεις για όσα του καταλογίζονται.

Έτοιμος να σπάσει τη σιωπή του είναι ο Πέτρος Φιλιππίδης. Ο προφυλακισμένος ηθοποιός, που κατηγορείται για ένα βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Μπαμ», φέρεται αποφασισμένος πλέον να δημοσιοποιήσει τις δικές του θέσεις για όσα του καταλογίζονται.

Πέτρος Φιλιππίδης: Θα δημοσιοποιήσει τις δικές του θέσεις για όσα του καταλογίζονται

Στις φυλακές της Τρίπολης, όπου κρατείται από τις 28 Ιουλίου, ο Φιλιππίδης, παρά το αρχικό σοκ της απόφασης ανακριτή και εισαγγελέα για την προφυλάκισή του, καθώς έλεγε τότε πως «δεν το πιστεύει» και ότι ποτέ δεν φανταζόταν πως θα κατέληγε στη φυλακή, φέρεται να έχει προσαρμοστεί εδώ και αρκετές ημέρες στην καινούργια του ζωή. Είναι αλήθεια, βέβαια, πως καταβάλλει προσπάθειες προκειμένου να αποφυλακιστεί με όρους μέχρι τη δίκη του. Πέτρος Φιλιππίδης

Ωστόσο, μένοντας πια, από τη βίλα του Ψυχικού, σε ένα κελί με άλλους 18-20 κρατούμενους – μεταξύ των οποίων και ο συνάδελφός του, επίσης κατηγορούμενος για βιασμούς, Δημήτρης Λιγνάδης – ο ηθοποιός φαίνεται πως κατάφερε να ανακτήσει την ψυχραιμία του και ενώ, μέχρι στιγμής, τηρούσε απόλυτη σιγή – πέραν των όσων υποστήριξε στις καταθέσεις του, το περιεχόμενο των οποίων έγινε γνωστό – θέλει πλέον να μιλήσει.

Πέτρος Φιλιππίδης: Δεν φεύγει για το εξωτερικό η σύζυγός του

Από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του Πέτρου Φιλιππίδη είναι η σύζυγός του, Ελπίδα Νίνου και ο γιος του, Δημήτρης. Η σύζυγος του ηθοποιού μάλιστα ήταν η πρώτη που τον επισκέφθηκε στις φυλακές Τρίπολης όταν αυτό επετράπη.

Δημοσίευμα των προηγούμενων ημερών ανέφερε ότι η σύζυγος του Πέτρου Φιλιππίδη θα έφευγε για το εξωτερικό μαζί με το γιο του ζευγαριού εφόσον ήταν απορριπτική η απόφαση για την αποφυλάκιση του ηθοποιού. Ωστόσο κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Πέτρος Φιλιππίδης

Η Ελπίδα Νίνου θα μείνει στο πλευρό του συζύγου της όποια κι είναι η απόφαση για την τύχη του ηθοποιού. Σημειώνεται, πως το ζευγάρι είναι μαζί σχεδόν τριάντα χρόνια. Το 1997 γεννήθηκε ο γιος τους, Δημήτρης που ακολουθεί τα βήματα του πατέρα του στην σκηνοθεσία.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments