Ελλάδα

Χαρδαλιάς: Εισαγγελική παρέμβαση μετά τις δηλώσεις Κούβελα

Χαρδαλιάς: Εισαγγελική παρέμβαση μετά τις δηλώσεις Κούβελα
Χαρδαλιάς: Οι δηλώσεις περί σύνδεσης του ισχαιμικού επεισοδίου του υφυπουργού με το εμβόλιο προκάλεσαν την παρέμβαση του αρμόδιου εισαγγελέα.

Εισαγγελική παρέμβαση προκάλεσαν οι αναρτήσεις του καθηγητή Φαρμακολογίας κ. Κούβελα, περί σύνδεσης του ισχαιμικού επεισοδίου με το εμβόλιο που είχε κάνει ο Νίκος Χαρδαλιάς. Την ίδια ώρα ο υφυπουργός επέστρεψε στα καθήκοντα του.

Πιο συγκεκριμένα, σε ανάρτηση του πριν από λίγες μέρες σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ο καθηγητής του ΑΠΘ συσχέτισε το ισχαιμικό επεισόδιο του υφυπουργού με τον εμβολιασμό του κατά του κορονοϊού, γράφοντας πως προτρέπει «τον κ. Χαρδαλιά, τους θεράποντες και τους φροντιστές του να υποβάλλουν κίτρινη κάρτα στον ΕΟΦ, δυνητικής ανεπιθύμητης δράσης του εμβολίου κατά του COVID-19 στο οποίο υπεβλήθη».

Οι αναρτήσεις του κ. Κούβελα στο Facebook

H ανάρτηση του κ. Χαρδαλιά για την επιστροφή του

Ο κος Χαρδαλιάς κοινοποίησε μία φωτογραφία του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook όπου βρίσκεται εν ώρα εργασίας μαζί με τους συνεργάτες του. Ο υφυπουργός πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο Αγία Όλγα πριν πέντε ημέρες έπειτα από το ισχαιμικό επεισόδιο που υπέστη, το οποίο αντιμετωπίσθηκε επιτυχώς με αγγειοπλαστική.

Μετά το εξιτήριο ο κ. Χαρδαλιάς ακολούθησε τις οδηγίες των γιατρών και έμεινε λίγες ημέρες στο σπίτι του.

Δείτε την ανάρτηση που έκανε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας κος Νίκος Χαρδαλιάς στο Facebook:

«Πίσω στις πολεμίστρες μας! Σας ευχαριστώ όλους για όλα, μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου. Η αγάπη σας, η δύναμη μου. Συνεχίζουμε», έγραψε ο ίδιος δημοσιεύοντας και μία φωτογραφία με τους συνεργάτες του.

Η οργή της κόρης του για τα σχόλια

Την οργή της 20χρονης Ιωάννας Χαρδαλιά, προκάλεσαν τα πικρόχολα σχόλια χρηστών των social media τα οποία, χλεύαζαν ή ακόμα και εξέφραζαν ικανοποίηση για την περιπέτεια υγείας του πατέρα της και υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας.

σε ένα από αυτά τα μηνύματα έδωσε την δική της απάντηση η 20χρονη Ιωάννα η οποία εξέφρασε μεταξύ άλλων την αγωνία ολόκληρης της οικογένειάς για το γεγονός αλλά και την λύπη της για τέτοιου είδους σχόλια που κυκλοφορούν στα social media.

Ειδικότερα, η Ιωάννα Χαρδαλιά απάντησε:

«Είναι η πρώτη φορά που απαντάω σε σχόλια αγνώστου που αφορούν τον πατέρα μου. Αλλά θέλω να εκφράσω την ντροπή και τη λύπη που αισθάνομαι εκ μέρους σας. Πέρα από τις απόψεις και τις προτιμήσεις σας, που είναι καθόλα σεβαστές, η τουλάχιστον πρέπει να είναι, θεωρώ ειδεχθές και ντροπιαστικό να γράφετε τέτοια πράγματα και να χαίρεστε με τη δική μας λύπη, το άγχος και την ανησυχία μιας ολόκληρης οικογένειας. Δεν είναι ευχάριστο λοιπόν και δεν αξίζει σε κανέναν να νοσηλεύεται. Σκεφτείτε πριν μιλήσετε γιατί θα μπορούσε ο οποιοσδήποτε να είναι στη θέση του, στη θέση μας. Με σεβασμό η κόρη εκείνου που σας έκανε τόσο χαρούμενους σήμερα».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments