Τεχνολογία

Chrome στο Android: Αυτό είναι το νέο New Tab Page layout

Chrome στο Android: Αυτό είναι το νέο New Tab Page layout
Chrome στο Android: Συνήθως, τα νέα features στον Chrome δεν αλλάζουν το design. Ωστόσο, δεν μπορεί να ειπωθεί το ίδιο για την ανασχεδιασμένη σελίδα του νέου tab.

Παρόλο που ο Chrome στο Android έχει ανανεωθεί ριζικά ως προς το design όλα τα προηγούμενα χρόνια, η Google φρόντισε να διατηρήσει την εμπειρία του χρήστη απαράλλακτη για να μην κάνει δύσκολη τη ζωή των χρηστών.

Τις προηγούμενες εβδομάδες, ο Chrome στο Android δοκίμαζε μια ριζικά ανανεωμένη σελίδα του New tab που δυστυχώς αλλάζει τα πράγματα προς το χειρότερο. Μπορείτε ωστόσο να επαναφέρετε την παλαιότερη έκδοση.

Συνήθως, τα νέα features που προστίθενται στον Chrome δεν αλλάζουν θεμελιωδώς το design. Ωστόσο, δεν μπορεί να ειπωθεί το ίδιο για την ανασχεδιασμένη σελίδα του νέου tab. Το λογότυπο συνεχίζει να βρίσκεται στην κορυφή, αν και είναι σημαντικά μικρότερο και χωράει στη μπάρα. Δίπλα σε αυτό, υπάρχει η φωτογραφία προφίλ και το overflow menu, αν και δεν υπάρχει tab switcher button, ή μετρητής ανοιχτών καρτελών.

Η Google με το να τα αφαιρέσει, έκανε τη σελίδα του νέου tab να μην είναι ένα tab. Την έκανε σαν ένα κομμάτι του browser που υπάρχει πάνω από το ήδη υπάρχον layout και σε πολλούς δεν αρέσει.

Chrome στο Android

Για πρώτη φορά το νέο design εντοπίστηκε στα τέλη Ιουνίου. Την προηγούμενη εβδομάδα άρχιζε να εμφανίζεται σε περισσότερους χρήστες. Αν και δεν είναι ευρέως διαθέσιμη, αποτελεί σαφή ένδειξη ότι θα λανσαριστεί. Chrome στο Android

Μπορείς όμως να επαναφερθείς στο τρέχον design με το #enable-start-surface flag. Επιλέγοντας disabled και κάνοντας επανεκκίνηση επανέρχεται στο παλιό design, προς το παρόν τουλάχιστον.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments