Θέσεις Εργασίας

ΑΣΕΠ: Εκδόθηκαν οριστικά αποτελέσματα για την προκήρυξη 4Ε/2020

ΑΣΕΠ: Εκδόθηκαν οριστικά αποτελέσματα για την προκήρυξη 4Ε/2020
ΑΣΕΠ: Εκδόθηκαν τα οριστικά αποτελέσματα της Προκήρυξης 4E/2020 για την πλήρωση μίας θέσης Ειδικού Επιστημονικού Προσωπικού

Εκδόθηκαν τα οριστικά αποτελέσματα της Προκήρυξης 4E/2020 για την πλήρωση μίας θέσης Ειδικού Επιστημονικού Προσωπικού, με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, στο γνωστικό αντικείμενο «Πληροφορικής (Με εξειδίκευση στη Διαχείριση και Παροχή IP Υπηρεσιών ή στο Σχεδιασμό και Διαχείριση Πληροφοριακών Συστημάτων)» [κωδικός θέσης 10003], στη Επιτροπή Ανταγωνισμού [Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων].

Έχουν αναρτηθεί οι πίνακες προσληπτέων, αναπληρωματικών, δεκτών υποψηφίων κατά το στάδιο της προεπιλογής και μη κληθέντων σε συνέντευξη, καθώς και ο πίνακας αποκλειομένων για τυπικούς λόγους.

ΑΣΕΠ

ΑΣΕΠ

Διευκρινίζεται ότι σύμφωνα με την υπ’ αριθ. 62/2004 απόφαση της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, οι πίνακες δεκτών υποψηφίων κατά το στάδιο της προεπιλογής και μη κληθέντων σε συνέντευξη, καθώς και ο πίνακας αποκλειομένων για τυπικούς λόγους εμφανίζονται μόνο με τον αριθμό μητρώου (Α.Μ.) υποψηφίου, ο οποίος αναγράφεται στην ηλεκτρονική τους αίτησης.

Οι πίνακες προσληπτέων απεστάλησαν στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση και θα αναρτηθούν στο Πρόγραμμα «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» (Ν.3861/13.07.2010) μετά την έκδοση του σχετικού ΦΕΚ.

Δείτε τα αποτελέσματα ΕΔΩ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments