Video

Ρέθυμνο: Ξεκαρδιστικό σποτ για τον εμβολιασμό με 5G και Λευτέρη Πανταζή

Ρέθυμνο: Ξεκαρδιστικό σποτ για τον εμβολιασμό με 5G και Λευτέρη Πανταζή
Ρέθυμνο: «Γιατί μου είπε ότι θα εκπέμπω τον... Πανταζή». Ευφυές σποτ για τον εμβολιασμό από τον δήμο Ρεθύμνου και τον φαρμακοποιό Μανώλη Στεφανάκη.

Ένα ιδιαίτερα πρωτότυπο σποτ με αρκετή δόση χιούμορ δημιουργήθηκε στο Ρέθυμνο από τον τοπικό δήμο σε συνεργασία με τον φαρμακοποιό Μανώλη Στεφανάκη και πρωταγωνίστρια την κ. Μαρία από το χωριό Πηγή Ρεθύμνου, προκειμένου να παρακινήσει τους πολίτες να εμβολιαστούν για τον κορωνοϊό. Υπενθυμίζεται ότι όπως τα Χανιά και το Ηράκλειο, το Ρέθυμνο παρεμένει σε καθεστώς «μίνι» lockdown για τον κορωνοϊό, με απαγόρευση κυκλοφορίας τις βραδινές ώρες και περιορισμό στη μουσική.

Την ίδια ώρα οι ειδικοί κάνουν εκκλήσεις στους πολίτες να εμβολιαστούν ενώ αυξάνονται οι εισαγωγές στις ΜΕΘ των νοσοκομείων.

Ρέθυμνο: Εμβολιασμός με μια καλή δόση χιούμορ

Την ίδια ώρα που ο ρυθμός εμβολιασμού στη χώρα απογοητεύει ενώ γίνονται ολοένα και περισσότερες εκκλήσεις από τους ειδικούς και την πολιτεία για καθολικό εμβολιασμό, ένας φαρμακοποιός, επιστρατεύοντας το χιούμορ διακωμωδεί ένα από τα παράλογα επιχειρήματα των αντιεμβολιαστών, σχετικά με το 5G και το… τσιπάκι.

«Έρχονται τα εγγόνια μου από τη Θεσσαλονίκη. Θέλω να κάνω το εμβόλιο, μην το πείτε στην κόρη μου» αναφέρει στον φαρμακοποιό, ο οποίος τη ρωτά «Γιατί;». Και λαμβάνει την απάντηση: «Γιατί μου είπε ότι θα εκπέμπω τον… Πανταζή», λέει η κυρία Μαρία στο βίντεο.

Όπως δηλώνει στην ΕΡΤ και την εκπομπή “Συνδέσεις” ο Μανώλης Στεφανάκης οι φραγμοί του φόβου πέφτουν πολύ εύκολα με το χιούμορ. “Καθημερινά πολύς κόσμος στο φαρμακείο μάς εμπιστεύεται ένα πρόβλημα που φοβάται. Τώρα με τον εμβολιασμό πολύς κόσμος φοβάται. Το συζητάμε, του εξηγούμε με το χιούμορ και με την καλή μας διάθεση. Το εμβόλιο είναι το μόνο όπλο που έχουμε απέναντι σε αυτό που μας συμβαίνει αυτή τη στιγμή” είπε χαρακτηριστικά.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments