Video

Thylane Blondeau: Πως είναι σήμερα το ομορφότερο κορίτσι του κόσμου

Thylane Blondeau: Πως είναι σήμερα το ομορφότερο κορίτσι του κόσμου
Thylane Blondeau: Είναι κόρη του Γάλλου πρώην ποδοσφαιριστή Πάτρικ Μπλοντό και της ηθοποιού και σχεδιάστριας μόδας Βερόνικα Λουμπρί.

Το 2007, η εξάχρονη Θιλάν Μπλοντό (Thylane Blondeau) ονομάστηκε το «πιο όμορφο κορίτσι στον κόσμο» και η φήμη της εξακοντίστηκε. Έντεκα χρόνια μετά η Θιλάν (σε ηλικία 17 ετών) βρέθηκε και πάλι στην κορυφή, αυτή τη φορά στην ετήσια λίστα βραβείων του TC Candler για το 2018. Τα βραβεία για τα 100 πιο όμορφα πρόσωπα ξεκίνησαν το 1990 και ήταν ιδέα του Βρετανού κριτικού κινηματογράφου, TC Candler. Η μαγευτική αυτή φωτογραφία του τότε 6χρονου κοριτσιού την έκανε να φέρει τον τίτλο του ομορφότερου κοριτσιού στον κόσμο, τίτλος που την ακολουθεί ακόμα και σήμερα.

Η Θιλάν Μπλοντό είναι κόρη του Γάλλου πρώην ποδοσφαιριστή Πάτρικ Μπλοντό και της ηθοποιού και σχεδιάστριας μόδας Βερόνικα Λουμπρί. Ξεκίνησε δε το μόντελινγκ σε ηλικία 4 ετών και δούλεψε με τον σπουδαίο Ζαν Πολ Γκοτιέ. Η Θιλάν κατέφυγε στο Instagram, όπου σήμερα έχει 4,3 εκατομμύρια ακόλουθους και ευχαρίστησε για το βραβείο, παραδεχόμενη, τότε, πως «δεν μπορούσε να το πιστέψει». Γεννήθηκε στις 5 Απριλίου του 2001.

Thylane Blondeau: «Ποτέ δεν πίστευα ότι ήμουν νούμερο ένα»

Αναρτώντας ένα κομμάτι από το βίντεο, είχε γράψει: «Δεν μπορώ να το πιστέψω, ευχαριστώ TC Candler και όλους όσους με ψήφισαν. Ποτέ δεν πίστευα ότι ήμουν νούμερο ένα! Είμαι ευγνώμων σε όλους σας, πραγματικά ελπίζω να έχετε υπέροχες διακοπές και να περάσετε ωραία Χριστούγεννα με την οικογένειά σας… τα καλύτερα σε όλους σας. Πολλή αγάπη». Η Θιλάν έχει ποζάρει για τους Dolce & Gabbana, L’Oréal και Versace. Το 2018 ίδρυσε τη δική της φίρμα ρούχων ονόματι «Heaven May» και έκανε το ντεμπούτο της στον κινηματογράφο στο φιλμ Belle & Sebastian: The Adventure Continues (2015).

Thylane Blondeau: Δείτε πως είναι σήμερα

View this post on Instagram

A post shared by Thylane 🦋 (@thylaneblondeau)

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments