Lifestyle

GNTM: Πότε κάνει πρεμιέρα ο νέος κύκλος

GNTM: Πότε κάνει πρεμιέρα ο νέος κύκλος
GNTM: Επίσπευση διαδικασιών για την πρεμιέρα του ριάλιτι.

Το Greece’s Next Top Model (GNTM), είναι ένα από τα πιο αναμενόμενα ριάλιτι για την ερχόμενη σεζόν στο Star, το οποίο περιμένουν αρκετοί τηλεθεατές.

GNTM: Πότε αναμένεται να γίνει η πρεμιέρα

Οι μετακινήσεις στελεχών και παρουσιαστών και η ενίσχυση του ανταγωνισμού φέρνει σαρωτικές αλλαγές στον προγραμματισμό των καναλιών. Μια από τις αλλαγές είναι ότι πολλές εκπομπές θα αρχίσουν φέτος πιο νωρίς από κάθε άλλη χρονιά, για να προλάβουν το ανταγωνισμό και να βοηθήσουν τις υπόλοιπες εκπομπές του καναλιού, κυρίως της νέες, να σταθούν στα πόδια τους μέσω συνεργειών.

Ανάμεσα στις εκπομπές που επισπεύδονται είναι, σύμφωνα με δημοσιεύματα, και το «GNTM». Το fashion reality του Star θα πρέπει ιδανικά να βγει στον αέρα στις 13 Σεπτεμβρίου, την ίδια ημέρα με το «Breakfast @Star», για να τροφοδοτήσει τη νέα πρωινή εκπομπή με backstage υλικό.

GNTM

GNTM: Προβλήματα μετα γυρίσματα λόγω τνω πυρκαγιών

Και όλα θα πήγαιναν καλά και σύμφωνα με το πρόγραμμα αν δεν είχαν μεσολαβήσει οι πυρκαγιές στη βόρεια Αττική. Η φωτιά στην Βαρυμπόμπη, αν και άφησε αλώβητο το σπίτι του «GNTM», όπου γίνονταν γυρίσματα, υποχρέωσε του ιθύνοντες να εκκενώσουν το κτίριο και να απομακρύνουν παίκτες, κριτές και τεχνικούς. Η αναγκαστική αυτή διακοπή των γυρισμάτων είχε ως συνέπεια να υπάρξει σημαντική καθυστέρηση, την οποία η παραγωγή τρέχει τώρα να καλύψει.

Να θυμίσουμε ότι το Star έχει προχωρήσει φέτος σε συνολικό lifting με νέα πρόσωπα σε κομβικές εκπομπές και ζώνες. Έτσι, αντί για την Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη φέτος θα μας καλημερίζουν από τη συχνότητά του ο Γιώργος Καρτελιάς και η Ελίνα Παπίλα, ενώ στη θέση της Βίκυς Καγιά στο «GNTM» θα δούμε την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου.

Το Greece’s Next Top Model, GNTM ή Next Top Model Greece είναι η ελληνική εκδοχή του αμερικανικού reality show μόδας America’s Next Top Model. Αρχικά προβλήθηκε τις σεζόν 2009-2010 και 2010-2011 από τον ΑΝΤ1, ενώ από το 2018 προβάλλεται από το Star.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments