Αθλητισμός

Τσιμίκας: Το τρομερό βίντεο με τα highlights του που έφτιαξε οπαδός της Λίβερπουλ

Τσιμίκας: Το τρομερό βίντεο με τα highlights του που έφτιαξε οπαδός της Λίβερπουλ
Τσιμίκας: Ο Έλληνας ποδοσφαιριστής έχει κυριολεκτικά εντυπωσιάσει τους οπαδούς της Λίβερπουλ με την τρομερή του βελτίωση. Δείτε το εκπληκτικό βίντεο!

Τον θαυμασμό των Άγγλων οπαδών και ποδοσφαιρόφιλων έχει καταφέρει να κερδίσει ο Κώστας Τσιμίκας ύστερα από τις τρομερές εμφανίσεις του στις δύο πρώτες αγωνιστικές της Premier League.

Ο διεθνής ποδοσφαιριστής έχει βάλει μάλιστα τον προπονητή του Γιούργκεν Κλοπ να σκέφτεται ακόμη και το ενδεχόμενο να τον έχει βασικό για το μεγάλο ντέρμπι με την Τσέλσι! Τσιμίκας

Ο Έλληνας αριστερός μπακ έχει κερδίσει τους πάντες στο «Νησί» και έχει καταφέρει να κάνει τους φιλάθλους της Λίβερπουλ να πίνουν νερό στο όνομα του. Τόσο, ώστε να αναγκάσει έναν οπαδό των «κόκκινων» να φτιάξει ένα βίντεο με τα highlights του!

Τσιμίκας

Ένας φίλαθλος της Λίβερπουλ λοιπόν, θέλησε να τιμήσει τον «Τσίμι» για τη μέχρι τώρα εκπληκτική του παρουσία στη σεζόν και έφτιαξε ένα βίντεο με τα καλύτερα του, τοποθετώντας μάλιστα και στιγμές από τα χρόνια του με τον Ολυμπιακό.

Τσιμίκας: Λίγα λόγια για τον ποδοσφαιριστή

Ο Κωνσταντίνος «Κώστας» Τσιμίκας (Θεσσαλονίκη, 12 Μαΐου 1996) είναι Έλληνας επαγγελματίας ποδοσφαιριστής.

Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε σε τοπικές ομάδες των Σερρών και της Θεσσαλονίκης, έως ότου το 2014, που πήγε στις ακαδημίες του Πανσερραϊκού, όπου κι αγωνίστηκε στη Γ’ Εθνική κατηγορία το 2013-14. Κατόπιν, πήγε στις ακαδημίες του Ολυμπιακού Πειραιώς, και αργότερα στην πρώτη ομάδα. Για δύο σεζόν είχε δοθεί δανεικός σε Έσμπιεργκ φΜ και Βίλεμ ΙΙ. Στην καριέρα του έχει κατακτήσει 2 Πρωταθλήματα Ελλάδας.

Πλέον, αγωνίζεται με την αγγλική ομάδα θρύλο, την Λίβερπουλ.

Από το 2015, έχει υπάρξει μέλος μικρών τμημάτων της Εθνικής Ελλάδας, αρχής γενομένης με το U19 και αργότερα με το U21. Από τον Οκτώβριο του 2018, αγωνίζεται στην Εθνική Ελλάδας Ανδρών, κάνοντας το ντεμπούτο του σε έναν επίσημο αγώνα κόντρα στην Ουγγαρία.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments