Ελλάδα

Ξάνθη: Πατέρας παρέσυρε και σκότωσε τον γιο του σε χωράφι

Ξάνθη: Πατέρας παρέσυρε και σκότωσε τον γιο του σε χωράφι
Ξάνθη: Τραγικό περιστατικό κατά τη διάρκεια γεωργικών εργασιών.

Σκηνές αρχαίας τραγωδίας εκτυλίχθηκαν στην Ξάνθη, όπου πατέρας παρέσυρε το γιο του κατά τη διάρκεια γεωργικών εργασιών.

Ξάνθη: Τι ακριβώς συνέβη

Ένας 72χρονος πατέρας χειριστής θεριζοαλωνιστικής μηχανής παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα τον 52χρονο γιο του, την ώρα του θερισμού στο ίδιο τους το χωράφι αργά το απόγευμα της Δευτέρας (23-08-2021), στο Παλιό Εράσμιο Ξάνθης. Το τραγικό συμβάν βύθισε στη θλίψη την τοπική κοινωνία της περιοχής. Τα αίτια του δυστυχήματος δεν έχουν γίνει γνωστά και διερευνώνται από το Αστυνομικό Τμήμα Ευλάλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ ο άτυχος 52χρονος έχασε την ισορροπία του και έπεσε παρασυρόμενος από την μηχανή. Όταν διακομίστηκε στο Κέντρο Υγείας Αβδήρων ήταν ήδη αργά, με τους γιατρούς να διαπιστώνουν τον θάνατό του. Χθες το απόγευμα οδηγήθηκε στην τελευταία του κατοικία με την οικογένειά του, συγγενείς, φίλους και κατοίκους του Δήμου Τοπείρου να μην μπορούν να πιστέψουν το κακό που συνέβη από τη μια στιγμή στην άλλη, σε μια δουλειά ρουτίνας για τους δύο άνδρες.

Ξάνθη

Ξάνθη: Νεκρός 22χρονος στον Ποταμό Νέστο

Βρέθηκε στις 11 Αυγούστου στον ποταμό Νέστο η σορός του 22χρονου αγνοούμενου. Ο άτυχος νέος αγνοούταν από τις 4 Αυγούστου και το άψυχο σώμα του εντοπίστηκε σήμερα το πρωί στο Νέστο, στην περιοχή Τοξότες, σύμφωνα με την αστυνομία. Τραγική ειρωνία… Το άψυχο σώμα του, σύμφωνα με τη fonitisxanthis εντόπισε με κυάλια συγγενικό του πρόσωπο.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο νεαρός πήγε με δύο φίλους του, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Αδέσμευτη» στον ποταμό Νέστο για να κολυμπήσουν στα δροσερά νερά, αλλά μετά από μια βουτιά που έκανε από ένα βράχο στα ορμητικά νερά είχε ως αποτέλεσμα να «χαθεί» από το οπτικό πεδίο των φίλων του που μετά από λίγη ώρα φώναξαν βοήθεια.

Η κινητοποίηση ήταν τάχιστη και πολύ μεγάλη με ανθρώπους της ΕΜΑΚ Ξάνθης και Κομοτηνής, της Πυροσβεστικής αλλά και ανθρώπων της riveland να καταβάλουν κάθε προσπάθεια για την ανεύρεση του. Σημειώνεται επίσης, το υδροηλεκτρικό εργοστάσιο του Θησαυρού, απελευθερώνει, ιδίως τις τελευταίες μέρες, τεράστιες ποσότητες νερών από το φράγμα, με αποτέλεσμα η στάθμη των υδάτων να είναι υψηλή, γεγονός που καθιστά επικίνδυνο το κολύμπι στην περιοχή, ακόμη και για τους δεινούς κολυμβητές και γνώστες του ποταμού.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments