Lifestyle

Κάιλι Τζένερ: Φορά το πιο καυτό μπικίνι μετά τις φήμες περί εγκυμοσύνης

Κάιλι Τζένερ: Φορά το πιο καυτό μπικίνι μετά τις φήμες περί εγκυμοσύνης
Κάιλι Τζένερ: Οι νέες φωτογραφίες φουντώνουν τις φήμες που τη θέλουν έγκυο.

Τι κι αν οι φήμες που θέλουν την Κάιλι Τζένερ να είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της με τον Τράβις Σκοτ, κανείς από τους δυο δεν έχει διαψεύσει ή επιβεβαιώσει κάτι. Και όσο ο ντόρος μεγαλώνει γύρω από το πρόσωπό της μικρότερης εκ των αδερφών Καρντάσιανς, η μελαχρινή καλλονή πόσταρε φωτογραφίες με καυτό μπικίνι και μπέρδεψε κι άλλο τους θαυμαστές της και τους δημοσιογράφους.

Μετά τις φήμες που την θέλουν έγκυο στο δεύτερο παιδί της, η Κάιλι Τζένερ ανάρτησε μερικές νέες φωτογραφίες με μπικίνι. Δηλαδή, η ιδιοκτήτρια του brand Kylie Cosmetics ανάρτησε μερικές νέες φωτογραφίες ως απάντηση στις φήμες, οι οποίες αντί να διαλευκάνουν το «μυστήριο», περιπλέκουν ακόμα περισσότερο τα πράγματα.

Η Κάιλι Τζένερ ποζάρει με ροζ μπικίνι και πάνω της δεν φαίνεται κανένα ίχνος εγκυμοσύνης. Αντιθέτως, στα στιγμιότυπα που ανάρτησε, αυτό που κλέβει την παράσταση είναι οι γραμμωμένοι κοιλιακοί της!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kylie 🤍 (@kyliejenner)

Βέβαια ο πατέρας της Κάιλι Τζένερ, Κέιτλιν, σχεδόν επιβεβαίωσε το χαρμόσυνο γεγονός, αναφέροντας πρόσφατα: “Μόλις έμαθα πριν μερικό καιρό πως ετοιμάζεται ακόμη ένα εγγονάκι”.

Η 23χρονη εκατομμυριούχος έχει μιλήσει πολλές φορές για την έντονη επιθυμία της να αποκτήσει κι άλλα παιδιά και φαίνεται πως το όνειρό της εκπληρώθηκε.

Το ζευγάρι έχει μια κόρη 3 ετών, την Στόρμι Γουέμπστερ!

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments